lördag 18 juni 2011

Besök i trädgården

Här om dagen fick vi höra ett oväsen utifrån trädgården. Hela gräsmattan full av starar.....nu var star-ungarna så stora, så dom skulle hitta mat själva och det gjorde dom i vår trädgård. Fick tyvärr inte med alla på bilden.


Vi har även i år haft besök av Kanadagåsen med familj. Det är samma par som kommer varje år och visar upp sina ungar, i år var det bara tre ungar, men vi tror att det varit fler. Ett gåspar hade inga ungar nu, så dom har nog förlorat sina.

Vi har en bäck på vår tomt, eller rättare sagt, mellan oss och grannen. I år har det ju varit mycket snö och regnat en hel del, det kan vi se på flödet i bäcken, nu växer ormbunkarna så det nästan hörs.Snart är det midsommar och då vill vi ju alla se solen stråla och helst ska det vara runt +20°. Är det någon sida på internet som jag besöker ofta så är det dom olika väderseiterna. Vi tänker åka ut med husbilen och se om vi kan hitta någonstans där det inte ska regna för mycket. Här hemma blir det fullt hus av sonens umgänge som vanligt....bäst att förvarna grannarna, (men dom brukar ju sköta sig bra, sonen och compani). Kör lugnt nästa vecka för då är det mycket folk ute på vägarna.

3 kommentarer:

  1. ja, kör försiktigt ni med om ni ska ut och åka, hoppas att ni hittar finväder någonstans i Sverige

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastiskt fin bäck ni har där på tomten! Läckert :-)

    SvaraRadera
  3. åh vad himla fantastiskt!!!!!

    SvaraRadera