söndag 29 maj 2011

Dragspelsstämman

I går var det dags för dragspelsstämman på Prångens Camping. Vi brukar besöka den och lyssna på spelmännen, som finns i nästan varje förtält. Det brukar vara bra väder, men igår var vädergubbarna inte på hugget, det både blåste och regnade och dessutom var det nog den kallaste dagen vi upplevt på nästan ett helt år endast +10° och det den 28 maj. Lite fart var det i alla fall... men bara lite....i några förtält och partytält, som var uppsatta. De här killarna körde lite countrylåtar. Vi hade åkt ner till Prången för att eventuellt träffa på några av de kompisar vi lärt känna på vår resa i Spanien om det kan ni läsa här. Det var ett härligt gäng, som spelade och sjöng för oss. Och visst fanns de här.Tyvärr så blir det inte så många åskådare då vädret är så dåligt. Paraplyerna kom till andvändning både som skydd mot vinden och regnet. Att umgås ute var inte att tänka på så vi tog med oss några av dom hem till oss. En trevlig kväll, med mycket återblickar, snack om resor och Spanienupplevelser och eventuella planer för höstresorna. Så många trevliga bekantskaper man gör när man är ute med husbilen. Nu är det snart dags att börja planera .....för sommaren går tyvärr alldeles för fort och rätt som det är är det oktober.

3 kommentarer:

 1. Ni har ju massor att se fram emot när sommaren är slut. Och den här gången vet ni kanske lite mer om hur ni trivs med zigenarlivet.

  SvaraRadera
 2. Jaa, nog var det kallt alltid. Tack för att Ni tog hand om oss frusna själar.

  Ulla & Torgny

  SvaraRadera
 3. Anita, vi kunde alla konstatera att vi gillar zigenarlivet. Visst nu blir det lättare när vi åker i höst för nu har vi lite mer erfarenhet än i höstas :-)

  SvaraRadera