lördag 21 maj 2011

Jordgubbar

Kunde inte låta bli att köpa 1 liter jordgubbar, dom doftade så gott. Men saknade lite smak......kan det vara för att de är från Holland? Ibland funderar jag på när dessa gubbar var plockade och hur lång tid det tar från platsen (växthuset tror jag) till affären här i Sverige. Antar att dom är besprutade med något för att hålla sig fräscha. Men med lite grädde till så smakade det mycket gott.
I dag har sonen varit här och hjälpt mig installera en skrivare och en dvd-brännare, som vi ska ha med i husbilen. En ny dator hade jag redan köpt, den har lång batteritid ca 6 timmar. Skrivaren är lätt väger endast 2,8 kg, kände redan i höstas att jag saknade en skrivare för utskrifter av ev kartor, information, foton mm. Vem vet det, kanske kan bli några fina foton från Italien i höst, att skicka hem som vykort. Planeringen för nästa resa har börjat så smått.

4 kommentarer:

 1. Hej,

  Vi åt också jordgubbar men våra var från Belgien. Funderar Ni också att åka till Italien? Det gör vi också, närmare bestämt till Toscana, sedan västerut utefter kusten till Spanien.

  Vi hörs!

  Ulla & Torgny

  SvaraRadera
 2. awww......det bästa som finns är ju att få lite nya leksaker!! Jag förstår att du är nöjd.

  SvaraRadera
 3. Har skrivaren scanner också? För vi måste köpa en ny skrivare vår 1000-års gamla är kaputt. Men vi vill ha en med scanner. Men det kanske alla skrivare har nuförtiden.

  Spännande blir det Italien i höst?

  SvaraRadera
 4. Anna det finns många billiga och bra skrivare med scanner numera. Ja, jag tror det blir en sväng åt Italien och sen kanske Spanien.

  SvaraRadera