måndag 15 november 2010

Måndag den 15/11

Nu börjar det ta på maten i kyl och frys. Vi gick…nej sprang…till bussen, för den kom precis när vi kom ut till vägen, för att åka till Albir och handla. En shoppingvagn ”á la Dramaten” stog på listan och även en vattenrenare. Tog en titt in till Bazar Asia där vi hade sett dem. Nu skulle min käre bror Michael varit med, för här fanns det klockor i långa banor, och allt annat som kan behövas i ett hem. Alltid kul att gå runt och titta.Vi köpte vagnen och sen blev det ett besök i mataffären, tur vi hade ”Dramaten” för vi hade nog inte orkat bära allt i ryggsäckarna.Eftermiddagen flöt i lugn takt, Ingemar satt i solen och löste korsord, jag inne och förde bok över våra utgifter. Kan vara kul att se hur mycket man gör åt på en månad i mat, campingar och allt oförutsett. Vädret idag fortfarande soligt och ca 19-20° lite blåst på fm.

5 kommentarer:

  1. Hälsa Ingemar att nu kan han se sig själv som en "riktig pensionär" med dramaten i släptåg!

    SvaraRadera
  2. Den blir kanonbra när Ingemar ska promenera till Lidl när ni kommer hem.
    Ingrid och Janne

    SvaraRadera
  3. Dramaten är en jättebra investering.

    SvaraRadera
  4. Vi har haft en sådan i ett par år......hur bra som helst när man ska handla, tänk att få slippa och kånka på alla tunga vattenflaskor eller när vi går till stranden och vi vill ha med oss brassestolar, parasoll och fika, slipper bära om vi inte kan stå i närheten av stranden.

    Ja Ullared, inte hade vi en tanke på att julhandeln kommit i gång, utan tänkte en lördag så här mitt i månaden är det nog lugnt....där fick vi;)

    SvaraRadera