söndag 30 maj 2021

Nya ägare

 I veckan fick vi ett sms  från de nya ägarna till vår kära stuga. Vi var välkomna ut på lördagen, för då skulle de vara där. Pandemin har ju satt stopp för besöket tidigare.

Perfekt väder för en tripp dit ut.Vi blev något förvånade när vi kör vägen in, de hade avverkat så mycket skog så vi kände knappt igen oss.

Och visst kändes det välbekant att svänga in på den sista biten. Jonas och Maria mötte oss.  De är ett ungt par från Göteborg, som nu är ägare till vårt sommarhus.Det kändes verkligen som att komma hem. Vi hade ju lämnat nästan allt i huset. Och det var de tacksamma för. 
Så roligt att se att de planterat lökar och anlagt lite land samt köpt bärbuskar mm. 
När vi började prata om vilka visioner vi hade haft en gång i tiden, så visade det sig att de hade precis samma tänkesätt. Att de trivdes kunde vi inte ta fel på och det gläder oss. 
De var de väldigt intresserade av husets historia. Nu finns ju inte så mycket historia för det är ju bara 2 familjer som bott där. de som byggde huset runt 1927 och vi som tog över 1977. Däremot hade det funnits ett torp där tidigare, som nu var borta. Även på markerna runt omkring hade det funnits minst 3 torpställen till, men som nu bara var stenhögar och med skylt om att där funnits ett hus. 


Kaffet intogs i solen och kompisar till dem anlände med husvagn. Ett bättre väder för lite kompisfest kunde de inte önskat sig.
Vi önskade dem lycka till med stugan och vi var så välkomna tillbaka. Och det kommer vi nog göra, till hösten när svampen kommer.

2 kommentarer:

 1. Så roligt att se att torpet hamnat hos ett par som trivs och sköter det. Vi tycker också det känns bra att en familj med tre barn har tagit över vårt hus. Då blir det lite liv på gatan och lekplatsen.

  SvaraRadera
 2. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
  Vi bodde lyckligt tillsammans som en familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur,
  hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
  Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
  Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
  Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor.
  Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hem igen just den dagen för att hitta min fru
  med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom.
  Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag tror aldrig på mina ögon, men jag har inget annat val än att gå vidare med mitt liv.
  Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
  han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
  och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
  Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
  de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
  Dr. Oduduwa försäkrade mig om att han kommer att hjälpa mig att föra henne tillbaka med kraftfull kärleksmagi och Oduduwa sa också att min fru är under en kärleksförtrollning från den andra mannen och det är därför hon beter sig på vissa sätt som inte är bra för familjen. Jag trodde Dr. Oduduwa eftersom jag vet hur min fru älskar vår son Felix och vårt hem var lyckligt. Så jag bestämde mig för att utföra kärleksförtrollningen med hjälp av Dr.Oduduwa. Strax efter 2 dagars aktivering av kärleksformulär fick jag ett telefonsamtal från min fru, hon gråter och ber om ursäkt för allt som händer. Jag sa till henne att lugna sig och jag bjöd in henne till middag nästa dag hon kom hem och knäböjde för att be om ursäkt för mig och vår son Felix var väldigt glad att träffa sin mamma igen. Från de senaste tre månaderna till datum bor vi alla tillsammans som en lycklig familj. Dr. Oduduwa kärleksförtrollning är riktig och fungerar bra. Jag rekommenderar honom uppriktigt till alla som vill få tillbaka ex-kärlek idag. kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera