tisdag 6 augusti 2019

Mycket besök under veckan

Efter vår minitripp så kom vi hem till ett hus fyllt av folk. Det var sonen Stefan med familj från Frösön, som parkerat husbilen på gatan hos oss. Ja nu visste vi ju att de skulle komma och hälsa på, och som alltid är det kul när barn och barnbarn kommer hem. Det blev "camping" på gatan i strålande solsken. 😀


Även Mathias med Johanna, Liam och Stella gjorde ett kort besök hos oss.


 Barnbarnet Anna med Magnus och flickorna, passade på att hälsa på morbror Stefan med familj.  
Vi har stort åldersspel mellan våra barn, vilket gör att det skiljer drygt 30 år mellan våra äldsta och yngsta barnbarn. Här är det vårt näst äldsta barnbarn Anna, som håller sin yngsta kusin Toddy, vårt yngsta barnbarn.


Själv är hon mamma till detta lilla charmtroll.


Tur vi har ganska gott om plats på balkongen, när vi ska fika.




Efter fika och lek blev det bad för de minsta.


Dagen efter var det dags för Stefan med familj att styra mot norr och Frösön. På måndagen for Mindy och vi ut till stugan. Ingemar för att klippa gräset och under tiden tog Mindy och jag en tur i svampskogen.


Nu fanns det inte så mycket svamp, men det kommer säkert att bli mer.


Tillbaka i stan igen och fortfarande fint väder....då ska man vara på sjön. Vi kollade med kompisarna Annica och Thomas, om de ville följa med på en "flottetur" på sjön....och det ville de. Packade en lätt fika och sedan iväg.


Någon motor hade vi inte behövt....barnen jobbade på bra. 😁


I helgen har det varit Uport festligheter i stan, med en massa fina artister. Nere vid sjön hade en tillfällig campingplats skapats och festligheterna drog ca 6000 pers både på fredagen och lördagen. Det var fullt ös trots flera skyfall. En hel del båtar låg i vattnet för att lyssna på musiken.



Några tog sig över på s k SUP brädor.


På kvällen kom Ingemars bror Lars-Göran och Mia på besök, de var på väg till stugan vid Grövelsjön. Även sonen Frank med fru Marie dök upp på kvällen. Inte ofta vi kan fånga Ingemar med två av sina söner på samma bild. 

Brorsan L-G är fotografen.
Mycket regn under kvällen, men sedan klarnade det upp. Musiken hördes som vanligt över sjön. Dimman drog in över vattnet och vi fick en fin bild. 


Det var lite av vad som hänt sedan vi kom hem.  Med mycket folk runt omkring, så hinner jag inte med att blogga, så det får oftast bli lite sammandrag av vad som hänt under veckan som gått. 

2 kommentarer:

  1. Det kan man kalla huset fullt, men visst är det kul när olika generationer träffas. På sommaren är det också så mycket lättare att vara många.

    SvaraRadera
  2. Ja nog var huset fullt alltid. 😃 Sommaren är bäst för umgänge särskilt med sonen som bor på Frösön. Alltid lika kul när alla kommer förbi och man kan umgås ute.

    SvaraRadera