fredag 8 februari 2019

Spanien igen!

Då var vi tillbaka till vår husbil som stått parkerad på We Park vid flygplatsen i Alicante. Resan var helt ok, men trötta var vi vid framkomsten, vi hade ju klivit upp kl 04.00 😖 Mulet väder lämnade vi och det verkade som om hela Europa hade molnigt väder.


Väl framme vid bilen, märkte vi att vattenpumpen gick för fullt....alltså hade temperaturen varit under +4 och vattnet pumpats ut. Naturligtvis hade vi glömt att stänga av strömmen till pumpen, i stressen att försöka komma ihåg allt inför resan, nu får vi hoppas att den fungerar ändå. 😓
Vi styrde direkt lite söder ut mot San Fulgencio där jag har min hårfrisörska, som  tyvärr inte kunde fixa mig förrän på tisdag, sen vidare till Lidl och handla.
Med fullt kylskåp, var det dags att fylla vatten, samt hitta nattplats och det blev naturligtvis på ställplatsen i 
Ceuti  N38 04 53 W01 15 58 dit vi anlände på eftermiddagen. Döm om vår förvåning när vi upptäckte att det var nästan fullt och det var många svenska bilar som hade hittat hit. 😁 


Strålande sol och +24 grader är ju önskeväder, som vi kom ner till. Vi kunde ha dörren öppen fram till 21.00 och då var det fortfarande +18 ute. 
Det blev lite kyligare på natten märkte vi, för det var lite motigt att kliva upp på morgonen, när det bara var +11 grader inne, men snart värmde solen igen och vi kunde sitta ute och sola ett tag, men senare blev det skuggan, som hägrade.


Ha de gott! 


7 kommentarer:

 1. Härligt, härligt, bara ta vara på allt och njut!

  SvaraRadera
 2. Sså härligt att få lämna allt det grå och komma tillbaka till sol och värme.
  Idag, söndag är det regn och blåst här hemma så tyvärr försvinner väl all den fina snön precis lagom till sportlovet.
  Fortsätt njuta där ni slutade innan jul!

  SvaraRadera
 3. Oj vilka lyckostar ni är som kan åka iväg sådär och stanna så länge ni vill☺️Kjell jobbar ju än o säkert minst i 8 år till 😳Ha det riktigt skönt nu🤗Kram

  SvaraRadera
 4. Vädret verkar vara si så lite överallt när man ser på väderkartan. Just idag har vi regn regn och blåsigt. Snön sjunker ihop snabbt.
  Kram till er i solen

  SvaraRadera
 5. Så härligt det måste vara att få resa från kyla, snö och mörker och njuta av Spaniens sol och värme. Jag har ett par fd grannar som bor i Spanien för gott sedan 6-7 år och stortrivs. Maken har haft både stroke och hjärtinfarkt och väldigt nöjd med den spanska sjukvården. Han har inte som helt hemlängtan.
  Tack för in kommentar i min blogg och tipset om Sicilien. Där har jag varit väldigt mycket, för min dotter har bott där i 30 år. Så den där Eden Parking i Giardini Naxos, har jag gått förbi ett otal gånger.
  Ha en fin helg! ♥

  SvaraRadera
 6. Så hörligt att komma ner till skön värme även om nätterna är kalla. Hoppas inte vattenpumpen tagit skada utan att allt är bra. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 7. Trist med vattenpumpen, men hoppas allt fungerar som det ska ändå! Vädret ser härligt ut! :)

  SvaraRadera