lördag 1 december 2018

Citronlundens ställplats.

I tre dagar har vi nu stått på ställplatsen Camperpark Huerta de Murcia och första gången vi var här var 25 november 2011. Sedan har det blivit minst ett besök varje år vi varit här.
Vägen in är både trång och smal så den är inget för stora bussar.Att vi valde ställplats den här gången, berodde på att vårt internet snart var slut och till helgen är det mycket sport, som Ingemar inte vill missa. Här har vi gratis internet och det är bra.
Sen kan det vara skönt att få plocka ut stolar och bord och sola lite, vilket är ganska svårt idag, om man som vi oftast fricampar.På fredagen var det dags för en långpromenad till marknaden. Först en grusväg fram till rondellen sedan vidare några hundratal meter så ligger marknaden där. 


Det är ingen stor marknad och vi var mest ute efter grönsaker och frukt och då kom vår "dramaten" väl till pass. Det var kyligt när vi gick iväg, men på tillbakavägen åkte även jackor och tröjor ner i vagnen. Vi fick en promenad på 4,5 km och då var dagens mål på 5000 steg avklarat med råge.


Här hos Trini (ägarinnan) så får vi citroner, men hon har också apelsiner.


Vi hade längtat efter något grillat och i affären hade jag hittat finfina kotletter. Problemet var att det hade börjat blåsa, men det fixade Ingemar med vindskyddet och våra stolar. Smakade underbart gott med grillat, citronsås och grönsallad till.


Strålande sol har det varit i flera dagar, men nätterna går ner till ca +8 gr.


Känns lite konstigt att julpynta när det på dagarna är runt +20 gr. Glögg blev det i alla fall och en pepparkaka till.
Mina virkade tomtar önskar alla en trevlig 1:a Advent.Och det första ljuset är tänt.I morgon lämnar ställplatsen....sen får vi se vart vi hamnar.

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga platser ni kommer till. Speciellt Guadalest var verkligen mysigt. (Vi kanske inte hinner spela någon golf så många fina platser som lockar i södra Spanien.
  Det som lockar mest just nu är ljus och blå himmel. Här har det inte varit ljust på hela dagen.
  En riktigt god första advent önskar vi er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns mycket att se och uppleva här i Spanien. Nu har vi ju åkt runt i ca 6 år så vi har ju hunnit med en hel del, men än finns det kvar att upptäcka. Önskar er en trevlig advent.😊

   Radera
 2. Ser verkligen skönt ut, snart är vi på väg. Känns skönt.
  Trevlig advent. Kram ����

  SvaraRadera
 3. Trevlig advent till er också. Ni ser ut att ha det skönt o jag är inte alls "avis"😂. Fint tomtepar också 👍Kram till er

  SvaraRadera
 4. Ni ser ut att ha det gott där nere i Solens rike!

  Trevlig 1:a Advent på er....

  SvaraRadera
 5. Så ni har hälsat på hos Trini..där är trevligt, har du varit hos Monica och klippt dig? Snyggt var det....kram o trevlig advent! 🤶🏻

  SvaraRadera
 6. Ser trevligt ut! Ska bli intressant att se var ni hamnar nästa gång :)

  SvaraRadera