tisdag 4 december 2018

Ceuti och en fin p-plats


Det blev inte så långt vi åkte i söndags. På Campercontact hade vi hittat en gratis parkering med VA . Vägen dit gick genom citronlundar och förbi IKEA i Murcia. Där finns också en gratis ställplats med VA och massor av shopping för den som vill.


Vi fortsatte mot Ceuti som byn hette. Det visade sig att det var inte bara vi som hittat den....nej här stod både svenskar, norrmän, fransmän och flera andra nationaliteter. 


Här finns tömning av grå-vatten och toa, samt vatten och allt är gratis. På vår del av parkeringen, är vi nu 4 svenska bilar, men vi är nog minst 15 husbilar här. Alldeles bakom hörnet finns en stor matvaruaffär och inte långt härifrån finns restauranger.
I måndags blev det en promenad in till Ceuti på trånga gator.


Vi hittar stora konstverk på husen, som är klädda  med kakelplattor.Går förbi ett museum, som var stängt.


Och kom fram till kyrkan.


Tillbaka till husbilen, där vi kunde sitta ute i solen och lyssna på fåglarnas kvitter.Ingemar passade på att rengöra solcellerna och efter det en fika ute i solgasset. Idag är det +23 i skuggan. I solen ännu varmare, kan bli lite för varmt ibland. 😃Här trivs vi bra och stannar några dagar.
N38 04 53 W001 15 59

3 kommentarer:

 1. det var ingen dålig kakelvägg, vilket stort mönster.
  Ser skönt ut att sitta ute som Ingemar gör på bilden, här hemma är det bara gråskala.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med sol. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 3. Håller med om att den kakelväggen var fin ☺️👍Ni sitter ute i solen o njuter ( inte alls avis😉) medan vi plumsar i snö 😂Ha det fortsatt bra. Kram

  SvaraRadera