onsdag 10 februari 2016

Ny blogg för nybörjare

Husbils-Bloggarna börjar bli fler och fler och det tycker jag är kul.  Själv började jag blogga för att barn och barnbarn skulle kunna följa oss på resorna i Sverige och utomlands.
Det har kommit att mer och mer handla om husbilslivet, åtminstone när vi är på resande fot. :-))


Och tänk så många trevliga husbilsåkare vi har träffat och lärt känna, både på resorna och via bloggen. Så otroligt roligt när de, för mig okända personerna, kommer fram och ger mig en kram och tackar för bloggen. KRAM på er!


När vi första gången åkte utomlands så var vi riktiga noviser, när det gällde ställplatser, fricamping mm. Det var just koordinater till olika platser, vi saknade under vårt första år. Själva följer vi numera flera andra bloggare och sparar på deras tips och koordinater. 
Hade vi haft en blogg att läsa om vart, hur och när....så hade det hjälpt oss mycket.
Nu finns en sådan blogg Husbilspraktikan   
Här kan du, som är på väg ut i Europa för första gången kanske, få en massa svar på dina frågor och tips på det här med GPS, gasol, ställplatser, fricamping  osv.


Tryck på den röda texten och gå gärna in och läs, det finns mycket "matnyttigt" som Madelene har skrivit om. Och har du funderingar inför en kommande resa, så kan du säkert få svar här.

Tidigare har vi (flera med mig) skrivit och länkat till våra bloggar på husbilskompisar.se.....det får vi inte längre... tyvärr!! :(
Numera använder vi Husbilsgruppen på FB istället 
Tack till Maria Tanten Lindh, för att vi får länka hos dig. 

2 kommentarer:

  1. Visst är det kul att det är fler och fler som bloggar! Vi visste inte vad bloggandet skulle innebära från början, men det är fantastiskt med alla människor vi lärt känna! Husbilspraktikan verkar vara en bra sida med vettig info. Har ju också upptäckt att man inte får länka i Husbilskompisar ;) Husbilsgruppen får jag kanske ta och leta upp då ;) Tack för tips!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset till ny blogg, den får vi kolla upp. Njut på... så avundsjuk!

    SvaraRadera