söndag 21 februari 2016

Mot Estepona

Då var det dags att ge sig iväg väster ut igen. Det var marknad i Cala Mijas och jag skyndade dit innan de hade packat ihop.....hittade de byxer jag var ute efter. Vi fortsatte sedan mot Elviria för att köra tvätten och fika. Klara vid 15-tiden och sedan ställde vi in grusplanen i Estepona på GPSen.


Oftast blir man omkörd av MC i full fart och då kan det sluta illa, som för den här föraren. Han hade tydligen inte sett att bilen framför honom hade bromsat in....och körde rätt in i baken på bilen. Det gäller att ha god uppsikt både bakåt och framåt :)


Fortsatte ner till hamnen i Estepona och hade tänkt oss grusplanen där, men.....där var det sjö.....???
Tur vi inga sopor har för tillfället, skulle annars bli lite problematiskt att ta sig dit och några sjöstövlar har vi inte med.  :))


 Vi valde parkeringen, som de andra också hade gjort.


Det blåste rejält och vågorna var 5-6m höga, minst. 
Ett riktigt skådespel var det, när vågorna dundrade in mot stenkanten.


Sov gott gjorde vi i alla fall, men vaknade då och då fram på morgonkvisten av alla som varit ute och festat och nu skulle ta bilen hem....hmm??
Längre fram på förmiddagen började alla som skulle på marknaden anlända och parkeringen fylldes snabbt. Även vi tog en titt på marknaden, men det var bara strumpor som inhandlades. :) De hade lovat fint väder, men som vanligt kan man inte alltid lita på väderprognoserna......det var en tjock dis som låg över hela kusten. Inget trevligt marknadsväder! Nu styr vi in åt landet och hoppas vädret blir bättre.
Det blev lite trångt att ta sig ut från parkeringen, men det fixade Ingemar. :)
Nu är våren på G här nere, det ser man på alla mimosaträd, som nu börjar slå ut.


Vi kommer att ta vägen mot Ronda, men om det får ni läsa längre fram.

2 kommentarer:

  1. ser ni har fint veder igjen. vi var i ronda for 2 år siden veldig spesiell by.vi flyger ned 5 mars å første natten på umrella park i Alicante sen kjør vi sakte sør i spanien og mot Portugal. Kansje vi treffes

    SvaraRadera
  2. Fina bilder på mimosaträdet som slagit ut en del, den doften tycker jag om. Oj vilka vågor, bäst att hålla sig en bit bort med kameran!
    Ha det så bra på eran fortsatta resa.
    Kram JoY

    SvaraRadera