lördag 2 januari 2016

Ny gasolstation och nytt år

God fortsättning på det nya året alla mina läsare!
Själv slutade och började jag det nya året, med en tråkig förkylning med tillhörande hosta. Smittad på julaftonen av käre bror Mikael. Våra vänner Annica och Thomas vågade sig hit, eftersom de hade samma problem som vi. Alltså hostade vi i kapp hela nyårsaftonen :)
Från vår balkong kunde vi följa skådespelet med alla fyrverkerier i stan. Vi kunde konstatera att det var något mindre än tidigare år.


Det blev en ganska lugn nyårsafton, frånsett våra hostande och hesa röster.


En trött Mikael, som inte ville missa varken Champagnen eller fyrverkerierna.


Nyårsdagen blev ingen rolig dag för mig, mesta tiden tillbringades liggandes på soffan och med en värre hosta än tidigare, hoppas nu bara att året blir bättre än det började.
Ingemar, som har varit duktig med sina promenader, upptäckte här om dagen en ny gasolstation mellan Ulricehamns ställplats och Prångens Camping vid Elons butiken, här kan du läsa mer. Här kan man byta/köpa sin gasolflaska, om den skulle ta slut, nu när det blir kallare.Termometern kryper nedåt och snöflingor i luften. Veckorna här hemma har gått fort och om ca 2 veckor är vi nere i värmen igen. Vi har fått njuta av samvaron med yngsta barnbarnet och hunnit träffa de övriga barn och barnbarnen som bor nära oss.


Nu ska jag "host host" kurera min förkylning och hoppas på att den snart ger med sig, så man kan känna sig som en hel människa igen.
Ha de gott!!

5 kommentarer:

 1. Krya-på-dej så du kan njuta lite mer av barn och barnbarn innan ni far iväg igen
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tydligen går det en förkylning med hemsk hosta. Den är inget vidare att få. Speciellt när man hostar på nätterna o väcker hela huset :)) Så brukar det vara för mej. Kul med en ny station hos er. Inte dåligt:) Vi har en påfyllnad station vid vårt OK här hemma. Men när den går sönder ska dom inte köpa någon ny sägs det...så vi håller tummarna att den inte går sönder:) Att tanka gasol i sin egna flaska är väl ändå smidigare:) Krya på dej Maggan. Hoppas Ingemar klarar sig så ni kan åka iväg när ni bestämt. Sött barnbarn ni har också :-)) Kram

  SvaraRadera
 3. Krya på er och hoppas ni slipper den riktiga influensan!

  SvaraRadera
 4. Det är få förunnat att bo så nära sjön, och får se alla fyrverkerier i rätt miljö. God fortsättning

  SvaraRadera
 5. En sådan gasolstation har vi aldrig sett. Även om vi fyller våran flaska så är det bra att veta att det finns sådana stationer.
  Önskar er en God fortsättning på 2016 och att du hinner bli frisk tills ni ska flyga ner igen.
  Kram

  SvaraRadera