onsdag 20 januari 2016

Ställplatser

Nu har vi varit här i Rincon de la Victoria sedan i Lördags. Vi har nog aldrig sett så många husbilar på den här grusplanen tidigare, minst 80 bilar som mest. Rätt som det var så dök en känd bil upp framför oss....det var Mats och IngBritt, som nu kommit ner från Sverige. Det blev ett trevligt pratstund över en kopp kaffe.


Min förkylning är på sakta tillbakagång, men några långa promenader blir det inte, så Ingemar fick gå iväg själv till butiken för inköp av lim och silikon, som han ska laga bodelsdörren med. (kommer i ett senare inlägg)
På sin promenad gick han förbi en plats där vi stått tidigare, den platsen är numera full av husbilar.....än så länge.Strandpromenaden är nästan helt tom på besökare, kan bero på att vädret nu har blivit sämre.


Julstjärnorna blommar för fullt, även en hel del andra buskar och träd.


Idag när vi vaknade så regnade det och Ingemar vill se på TV i kväll. Då laddar batteriet dåligt och vi beslutade oss för att ta in på en ställplats. Det fick bli den nya i Rincon, som vi stod på i slutet av november.
Camp Area El Rincon N36 42 59 W004 14 17   för 10€ + el 3€  och här står vi nu tillsammans med 3 andra svenska bilar. Passar på att ladda alla datorer, telefoner samt kameror :)


Vi räknar med att åka mot Cala Mijas och dess grusplan i slutet på veckan. Vi har hört att man numera måste anmäla sig hos polisen för att få stå där 48 tim, mer om hur det är med det, får ni veta längre fram.
Temperaturen idag bara 14 gr men efter regn kommer sol....och vi får en glimt av den på em.

2 kommentarer:

  1. Släng ut julstjärnorna, jag orkar inte se dem längre efter jul, sa jag till Birgitta. Dina står redan ute.

    SvaraRadera
  2. Va roligt att vara tillbaka trots ni inte har jättevarmt. Men det är nog bättre, så din förkylning får bli ännu bättre :) Läckert med julstjärnor i träden. Det har jag aldrig sett:)) Kram

    SvaraRadera