måndag 6 juli 2015

Underhållning vid vattnet

I helgen har det varit stor aktivitet vid Ulricehamns ställplats vid standen. De som hade tänkt sig en lugn fredagskväll vid stranden, blev nog snopna när det var avstängt. Varför då? Jo Diggiloo gästade oss. Här kan du läsa om de ställen i Sverige de kommer att spela på.
Alltid när det är fest nere vid sjökanten, samlas båtarna ute på sjön för att lyssna och det gratis. Fartygen på sjön har ökat, numera kan vi få syn på många olika modeller, som på t. ex  flottbyggen....det finns många kreativa unga :)Men de flesta har motorbåtar i olika storlekar.


Redan kl 17 var det insläpp och själva Diggiloogänget startade kl 19. Det blev 2 varma timmar för många, att tillbringa inne på grönområdet. Några med barn passade på att bada och det fanns en hel del aktiviteter för de yngre.

Foto: Diggiloogänget. Bilden lånad från UT 
Det var så gott som fullsatt på parkeringen och gräsmattorna, säkert ett par tusen personer som var och lyssnade.


Vi satt på balkongen en stund men tog sedan flotten över och sällade oss till de andra fram till pausen. Ljudnivån steg över vattnet.........och det gjorde temperaturen också. En perfekt kväll för underhållning vid sjökanten.


När de annonserade 40 min paus passade vi på att dra oss hemöver. Någon fin solnedgång fick vi inte se, men den lyste fint bakom molnen.


På balkongen kunde vi sedan fortsätta att lyssna på musiken och man kunde nästan tro att vi hade ett disco som granne :) 
Kul när det händer lite här i lilla Ulricehamn. 

5 kommentarer:

 1. Ser ut som en härlig kväll... och så perfekt med flotten! Ingemar ser nöjd ut :) Ni bor verkligen helt underbart!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad trevligt! Skoj att se och höra :-)

  SvaraRadera
 3. Det är brist på räkor i lake och även frysta. Allt är slut i restaurangleden. Annars skulle jag vilja åka tillbaka hit, för att äta den enorma räkmackan på bryggan. Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Vilket fint ställe ni bor vid...men det visste jag redan:)) Härligt att kunna se på underhållning sådär. Ha det fortsatt fint. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken kväll!!! Så praktiskt med både balkong och flotte!!

  SvaraRadera