torsdag 5 juni 2014

Ny klädsel och ny resa

Efter att ha tröttnat på alla plädar som inte vill ligga stilla, letade jag i mina hyllor efter tyg till nya överdrag. Så här blev det efter 1 dags knep och knåp med symaskin, sax och tråd :)


Idag kom också kartan över Spanien och Portugal, den som ska ersätta vår gamla karta. Hittade den, efter ett tips från en som läser min blogg, (tack Anders för tipset), på Adlibris för 155 kr. Nu i A4 något mindre skala, men fortfarande större än den utvecklingsbara kartan, och enklare att använda. Nu kostar den bara 143 kr, men jag är jättenöjd med den.


Idag startar vi också en miniresa på så där 8-10 dagar, mot Blekinge och Skåne.


Första stoppet blir hos en av sönerna i Sjötofta. Här finns också billig diesel på Stars tankstation 13.87/L
Och fin samling av figurer i trädgården hade grannen.


Efter trevlig samvaro med familjen och en jättegod äppelkaka med vaniljsås, blev första natten en fricamping på gårdsplanen :)


Skönt att vara på "rull" igen, man får ju nästan lite av abstinens när man har vant sig att bo på liten yta under 6 månader och se nya platser flera gånger i veckan.  

8 kommentarer:

 1. Snyggt blev det med klädslarna,behövs inte mycket ibland för förändring!
  Visst är hemma bra,men Husbilen är nog bäst!

  Ha det gott på er tur/Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin överdragsklädsel, vad duktig du är. Jag har också försökt knåpa med klädsel i vår nya bil men stolarna har integrerade bälten så det är lite bökigare, nu har jag istället beställt från PeBe som hade mallar för just våra stolar. Vi har också abstinens efter att ha bott i bilen så länge så nu i helgen ger vi oss ut på premiärövernattningen, ska bli spännande. Ha en bra resa!

  SvaraRadera
 3. Duktiga Maggan:-) det märks att du kan:) sen har du lite tyg att välja mellan, hemma...haha. Ha en fin tur nu..så abstinensen lägger sig:) själva har vi 23 mil hem:) Kram

  SvaraRadera
 4. Det blev jättefint med klädseln och jag håller med Dessan, du har ju lite tyger att välja bland hihihi. Fixa klädseln är något som jag också borde ta tag i men lusten har inte riktigt infunnit sig, ännu!
  Ska kolla upp kartboken, det kanske finns över andra länder också.
  Önskar er en trevlig rull.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev! Lite pyssligt att få ihop kan jag tänka ;)

  SvaraRadera
 6. Det blev jättebra med nya klädseln, snyggt jobbat :-)
  Ha det så gott på turen och kör försiktigt
  Kram

  SvaraRadera
 7. Så ljust och fint det blev, duktig du är. Men har man sytt balklänningar och bröllopsklänningar så är väl detta en bakatell......kram så ses vi snart.

  SvaraRadera