torsdag 25 februari 2010

Nedräkning

Nu är det bara en vecka kvar..... nedräkningen börjat....tills vi får hem Rapidon. Men detta eviga snöande gör ju att man måste upp på taket och hålla bilen ren från snö. På grund av kylan så har jag inte hunnit städa ur den ännu....men nu lovar dom lite varmare väder så då ska jag in med skurborstar och dammsugaren Kylan gör att bilarna inte mår så bra, det är ju mycket plast i dom och man vet ju hur den är i kylan. Bara att hoppas att det inte har hänt för mycket med den, vi får kolla när vi tar in den i värmen. Så spännande och härligt att få hämta en ny(gammal) husbil. Längtar till att få testa den på första resan. Sen ska här sorteras innan vi börjar plocka i alla saker som man anser är ett "måste".

4 kommentarer:

 1. Ja här längtas det oxå till att få ge sig ut på den första resan. Kanske kan den bli till nästa helg, om det inte kryper ner mer än -10 grader. Första gången vill man ju testa allt och då vill man inte ha för kallt ute.

  Jag tycker det känns som om det är lite vår i luften så kanske kanske det är på gång......
  Lycka till med husbilsbytet;)

  SvaraRadera
 2. Och jag sov som en stock genom hela skottningen.....jetlag sitter i ett tag.

  SvaraRadera
 3. Rolig bild! Ja, visst är man rädd om bilarna i kylan. Vår bil står hyfsat tryggt i en lada, men det är nog inte så varmt... Hoppas att den mår bra när vi kommer och hämtar den!

  SvaraRadera
 4. Hej igen.
  Jag har oxå alltid bytt gardinerna i husbilarna vi haft, Kan inte vara någon kvinna som designar dem i bilarna för det är inte ofta man ser några som är snygga.
  I vår nya bil fanns inga vid dinetten så dem har jag satt fast med kardborrband, få se hur länge de sitter kvar. Får klura ut ett annat sätt lite senare. Nästa projekt är att få till någon mygg-gardin både vid skjutdörren och bakdörrarna men det dröjer ju innan det problemet kommer;)

  SvaraRadera