söndag 7 februari 2010

Kalas i efterskott

När man fyller 50 år så är det ju inget ovanligt att man åker bort, så gjorde även dottern med familj, då mågen hade högtidsdag. Man kanske slipper ifrån allt ståhej med kalas för vänner och bekanta men släkten kommer man inte ifrån, så igår var det familjemiddag för 50 åringen med föräldrar och syskon. Problemet är ju oftast för de anhöriga.... vad ska man köpa till födelsedagsbarnet. När man har kommit upp i åren så har man ju det mesta. Nu är det så att vi har en bra kikare på vår balkong, då maken gillar att titta på fåglar....och vad som händer på sjön....och mågen, när han är här, gärna också kollar i den. Så vi samlade ihop till en tubkikare.

Det blev en mycket uppskattad present. Så nu lär inte grannarna ha något privatliv på ett tag....tills det blir vår och han kan ha sin kikare i sommarstugan....för det är ju där den passar bäst.

1 kommentar:

  1. Du får hälsa och gratta 50-åringen, jag minns min egen 50-årsfest som om det var igår. Hela dekorationen gick i svart, ballonger, tårta ja allt var svart och "over the hill" Det var då det började gå utför :-)

    SvaraRadera