onsdag 19 juni 2024

Hemresan och husbilenPå söndagens morgon var vi startklara för att åka hemåt igen. En så trevlig studentfest och så roligt att träffa alla, men nu väntade Montera West AB på att få in våran husbil, så de kunde byta dörren och de andra plastdelarna, som var skadade.
Vi startade i hyfsat bra väder, men eftersom blev det lite skvättar på rutan. Vi for först mot Brunflo och Bräcke N, där det fanns en tömningsplats. På min högra bloggsida, under ställplatser och  tömning, finns kartan för Sveriges tömningsplatser.Efter tömning så fortsatte vi mot Ånge och sedan Ytterhogdal, där efter blev det Inlandsvägen. 
Åker man Inlandsvägen som vi gjorde, så finns det många raksträckor.


Skog finns det en hel del, men även ganska stenig mark efter inlandsisen. Ibland så mycket sten att man undrar hur något kan växa där.


Många roliga namn har vi sett.


Att åka Inlandsvägen betyder ibland branta backar.


Och många vackra hus.


I Orsa stannade vi till för att få i oss lite mat, då började även min rygg att ge sig tillkänna, vilket slutade med starka tabletter, för att kunna fortsätta resan. Ingemar hade bestämt sig för att vi skulle köra ända hem, vilket vi också gjorde, med mig sovande till och från. 😞
Regnet kom i skurar och vi var hemma vid 22.45 


I trädgården hade Vallmon slagit ut och Pionerna nästan överblommade. Nu är trädgården som bäst.


Vi kunde också plocka de första egna jordgubbarna.


På måndagen körde Ingemar husbilen till Monter West AB och idag ska vi hämta den.


Äntligen är "Pensionärsvillan" hemma igen och med nya plastdetaljer och ny dörr, som går att låsa. Nu kan vi göra lite småresor i Sverige i sommar. Det blir ändå en hel del hemma, för vi har ju en trädgård som ska skötas om.
Vem vet, vi kanske ses någonstans efter vägarna. 😄


 

2 kommentarer:

 1. Bra gjort av Ingemar att orka köra hela vägen hem på en dag! Vi hade nog gjort ett stopp trots att vi kan turas om att köra! Härligt att husbilen är fixad. Då kan ni ju ge er ut på lite turer när ni känner för det!
  Ha en fin midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tyckte också att vi kanske skulle stanna, men han ville hem så vi kunde lämna in bilen. Så skönt att allt är klart.Vi har inte planerat några resor men det kommer säkert att bli några.Önskar er en Glad midsommar!

   Radera