onsdag 30 mars 2022

Grusade planerTittar ut på ett strålande väder och längtar tills vi ska sätta oss i husbilen för en tripp ner mot Nederländerna. Kollar väderleken och den ser inte något vidare ut. 😰En hel vecka med regn och mulet är inget bra för våra solpaneler. Först på tisdagen ser det ut som om vi ska få se solen.

Det gör att vi skjuter upp vår resa några dagar och håller koll på väderleken. Som tur är så ser det ändå ut som om värmen är på gång. Påsken ska vi i alla fall fira i tulpanernas land och hoppas att blommorna har kommit längre där än här, där bara bladen syns.


Hyacintlökarna från förra julen, som jag planterade i rabatten har börjat komma upp, nu får vi hoppas att kylan som kommer inte förstör dem. Kul när man kan "återvinna" hyacinterna.


Idag hade jag tänkt packa in i husbilen, men nu får det vänta några dagar till. Vi håller tummarna för lite sol runt påsken i alla fall.

5 kommentarer:

 1. Oj då är det sånt trist regnigt väder där nere, förstår att ni avvaktar då. Vilken dag är Blomsterparaden? Hoppas regnet har passerat tills dess.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blomsterparaden går på lördagen 23/4 så vi kan hoppas på att kylan inte skrämmer slag på blommorna. 😅 Vi ska här hemma få ner till -6 gr på nätterna och endast ett par gr på dagarna även snö räknar de med. Även Holland och Tyskland får kallt och regn. Bara att hoppas att vindarna vänder och ger oss mer värme från syd.

   Radera
 2. Kallt lite överallt nu verkar det som. Vi kommer inte över 20grader... Blåser mkt också. Men snart så blir det förhoppningsvis bättre väder igen! Hoppas ni kommer iväg.

  SvaraRadera
 3. Vi har också koll på väderleken i Nederländerna och håller alla tummar för att det ska bli lite värme och uppehåll. Tyvärr kan man inte styra över vädret….

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med vädret, verkar vara kyligt och regnigt i hela Europa. Vi har bokat plats på Finnlines färja 28/4 och vet bara att vi övernattar på Cittis parkering.
  Sen får vi se....

  SvaraRadera