måndag 14 mars 2022

Försenat

 ........födelsedagsfirande blev det för Michael. Han fyllde 63 år den 9/3, men då var han snuvig, så vi valde att vänta till helgen med födelsedagsfirandet. Nu var vi inte så många som kunde komma, det fick bli ett kalas i flera dagar i stället. Kanske bra det också, då han inte har så stor lägenhet och inte så många stolar.


Vi hade med oss några paket och han satte sig och började öppna direkt.Roger ( vårt barnbarn och tidigare Michaels assistent) med sonen Jack (vårt barnbarnsbarn) kom också och grattade. Jack är van vid Michael och fick många kramar och även frågor om hur han mådde. 😄


Sedan upptäckte Michael att Roger hade en klocka och den måste jämföras med hans egen. Klockor är spännande, men den här gången fick han inte någon av oss, kanske en besvikelse, för det var det första han frågade mig..... om jag hade en klocka i paketet. 😀


Michael hade hjälpt Sofia att lägga grädden på tårtan, men som vanligt hamnade mycket i munnen på honom. Han är en riktig liten  "godisgris". God var tårtan i alla fall.


Mars är en månad då vi har 9 födelsedagsbarn. Nu bor inte alla så nära oss och vi grattar inte alla med paket, endast de minsta barnbarnen. Nästa som står på tur är barnbarnet Noel,  som om en vecka fyller 7 år. Där blir kalaset på söndagen. Problemet är bara ....vad ska vi hitta på för present? Dagens barn har ju det mesta.

Nu har våren kommit i alla fall, även om det kan vara minusgrader på natten. Dags att börja trädgårdsarbetet, finns en hel del att göra med löv och vissna blommor. Och än har vi lite is kvar på sjön, som kyler. Ha det gott i vårsolen!2 kommentarer:

  1. Oj nio kalas, tycker det räcker med två, som kommer tätt. Svårt att hitta på något som barnen vill ha, tror att pengar är bra, om än trist att ge, så får dom själva köpa något.

    SvaraRadera
  2. Lika svårt att köpa till Michael, som är som ett barn. Det blev såpbubblor och kritor med målarbok.😀 Som tur är blir det inte kalas hos alla, då en del bor långt bort.

    SvaraRadera