tisdag 4 augusti 2020

Till salu



 I ett par månader har vi jobbat på stugan. Det har behövts en del reparationer eftersom vi så sällan har varit där de sista 10 åren. Nu är den tömd på personliga ägodelar och klar för visning.

Nu finns stugan ute på internet hos Svensk Fastighetsförmedling 


En fotograf har varit ute och tagit de fina bilderna.

Idag har vi varit och krattat ihop långgräset, som Ingemar slog i fredags. 


På vägen hem fick vi se något vi inte sett tidigare, precis vid vägen in till en gård, såg vi....en ljuskrona i ett träd! Kan det ha varit någon form av "vägvisare" så här i kräftkalas tider? Hoppas de inte tänder den, för då kan det nog bli en skogsbrand. Men en originell vägvisare var det. 😁

7 kommentarer:

  1. Så fin stugan ser ut! Verkligen idylliskt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi kommer säkert att sakna den, men vi orkar inte med den längre. För den som vill ha lugn och ro så är den perfekt...inga grannar närmare än 500 m. 😀

      Radera
    2. Ojoj, så fin ni har gjort den. Den blir inte svårsåld.....

      Kramar

      Radera
  2. Ibland måste man tyvärr välja och erat hus som ser så fint ut. Förstår er också man behöver mer tid. Lycka till med försäljningen.

    SvaraRadera
  3. Så idylliskt det ser ut! Hade vi varit 30 år yngre hade vi varit klart intresserade. Tyvärr måste man välja och välja bort ibland!

    SvaraRadera
  4. Var sak har sin tid i livet...nu börjar nåt nytt. Jättefint och gulligt hus. Kram

    SvaraRadera
  5. Fin och vackert belägen stuga. Ibland behöver man ta beslut som är tunga. Gäller att tänka tillbaka på de gångna åren med glädje! Ha dé gott med husbilen!

    SvaraRadera