fredag 1 december 2017

Torrevieja

Dit for vi idag med bilen. Ja vi körde faktiskt genom hela stan efter vattnet. Fick se en skymt av stranden, men där var folktomt. Lite annat mot för härom dagen, men så har det blivit lite kyligare och nordanvinden sveper ner över Spanien också. Nätterna har blivit kallare och faktiskt har vi ju fått lite regn också....men idag var det molnfri himmel.


Vi kommer förbi "orkestern" men fortsätter vidare.


Vi hamnar inne i stan och nu känns det bra att inte ha husbilen med, för då hade vi nog knappt kommit fram mellan borden på uteserveringarna. Kan inte förstå hur de kan sitta där, i trafiken med alla bilavgaser, och äta.


Inte så mycket folk ute ännu, men några trotsade vinden för en promenad....eller var det jycken som behövde rastas kanske.


Vi for vidare mot fricampingen bakom hotellet. Här stod ett antal husbilar av olika storlek.


Vi kunde räkna till minst 7 svenska husbilar, men ingen som vi kände, resten var av andra nationaliteter. En omtyckt plats att nattparkera på och nära till affärer och restauranger. Än så länge är det tillåtet att stå här.


Sedan vek vi av och kom till Calle Paris en stor genomfartsgata, den fortsatte vi så långt det gick innan vi kunde köra ner mot vattnet igen. Tittade efter marknaden, men den är nu flyttad....nu till Av. Delfines Viudes 
Koordinater N37 59 31 E00 40 49 (ungefär)


Vi skulle egentligen bara handla på Lidl och tanka bilen. Det blev ett litet besök på en Merca China också. Ja så kan det bli när man får tillgång till en mindre bil. 
Nu har vi packat ihop våra, väskor för i morgon tar vi flyget hem igen. Nästa resa blir med husbilen, men vart är inte planerat.....men visst suger det för en mindre tur. 😀
Trevlig första advent önskar vi er alla.


5 kommentarer:

 1. Det såg inte roligt ut på den ställplatsen. Tur att ni inte hade husbil med er.

  SvaraRadera
 2. Ni har i alla fall härlig blå himmel till skillnad mot vad som väntar er här hemma. Kul om ni kommer ner efter oss med husbilen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kul att ha varit med er i Spanien! Ha en bra resa hem!

  SvaraRadera
 4. Ser jättehärligt ut i värmen trots ni inte kör med husbilen:) Ha en bra helg. Kram

  SvaraRadera
 5. Det blir ju ganska kyligt på nätterna på vintern i Sydeuropa. Kan också förstå att en del klagar på kylan eftersom det ibland är kallt inomhus. Men på dagarna kan det ju ändå vara ganska varmt och skönt! I varje fall i jämförelse med Sverige ;) Ha det fint!

  SvaraRadera