lördag 30 december 2017

Husbils resan 2017

Årets sista dagar vad bloggar man då om? Kanske en tillbakablick på året som gått....eller åtminstone de första 3 månaderna. 😀
Januari 2017
I slutet av Januari då såg det ut ungefär som idag, lika snöfritt och någon grad kallare. Klickar du på länken så finns det fler bilder.


I Januari satte vi också Ulricehamn på Världskartan genom det fantastiska genomförandet av Världscupen på skidor med över 30000 åskådare i två dagar. 


I början av Februari 2017 tog vi flyget tillbaka till Alicante. Lite krassliga var vi efter diverse förkylningar och luftrörskatarrer, men det kändes skönt att komma ner till värmen och solen igen.
Vi gör en del utflykter och besöker bl a i 


Mars 2017 
Då kommer barn och barnbarn ner till Marbella under några dagar. Vi utforskar sevärdheter och upplever fjärilsparken i ett ovanligt regnigt och blåsigt Spanien.


Upptäcker ett obebott slott i Benalmadena. 


Och gör ett grottbesök i Aracena. För att sedan fortsätta mot Portugal. 


Det blev en snabbvisit i Portugal och sedan tillbaka till Spanien. Där fick vi problem med vattenläcka i husbilen.  Som tur är så hade Ingemar tidigare plockat isär både under sängen och duschen, nu var det att leta efter läckan.


Bilen servar vi alltid utomlands och nu var det dags innan hemresan.

I väntan på servisen.

April 2017 
Nu är vi på väg hem och har hittat några nya ställplatser även ett dopp i havet hann vi med innan vi styrde mot norr.


Vi kör en annan väg mot Frankrike och får vackra vyer.


Eftersom vi kör lite nya vägar kommer vi förbi Point du Gard som verkligen var värt ett besök.


Resten av resan gick inte helt felfritt, problemet med duschen fanns fortfarande kvar, sen blev vi av med tv antennen. Ingemar hade lite att fixa med husbilen när vi väl kom hem.


Vi hittar nya och gamla ställplatser och njuter av ett vackert vårväder.  Naturligtvis får vi problem vid färjan, men vad är en resa utan problem av något slag. 😀

Under tiden jag skrivit det här så har det börjat snöa ute och det lyser vitt på backen, kanske blir det ett vitt nyår.


Nu börjar även längtan efter att få sätta sig i bilen och åka iväg. Men i Januari är det dags för tandläkarbesök och Ingemar ska till läkare i februari.....men sedan är det klart att packa för en långresa igen.
Önskar er alla ett riktigt 
GOTT NYTT 2018 !
och hoppas vi ses någonstans därute på vägarna.8 kommentarer: