tisdag 7 april 2015

Veckan som gått

Påsken är över och de flesta besöken av nära och kära, samt födelsedagsfirande är avklarade. Till och med solen har varit framme, men nattkylan fick vi behålla.Det ser så härligt ut, men var så himla kallt, när vi tog en promenad.Under hela Påsken har vi haft problem med vårt mobila internet. Långfredagen var det stört omöjligt att komma åt internet. Påskafton lite bättre, men söndagen var det stopp igen. Måste vara överbelastning av nätet, nu när alla har varit helglediga.


En sak har i alla fall varit positiv och det är att Ingemar här om dagen kom hem med en Kärcher fönstertvätt! 
Nu är hälften av alla fönster tvättade och det är Ingemar som fixat det. 
Hoppas han fortsätter :)


Nu börjar vi komma in i vardagen igen och Ingemar tar sina promenader runt Åsunden. På en av dessa hittade han den här skylten i ett skyltfönster.


Hoppas inte alla har de här öppettiderna. 
Nu hoppas vi på varmare dagar så vi kan få tvätta av husbilen allt grus och smuts. Det kyliga vädret har inte lämpat sig för det.
Ha det gott alla nu är våren riktigt på gång.

7 kommentarer:

 1. Den fönstertvätten är såå bra, vi har också en, det är riktigt roligt att tvätta fönstrena.
  Visst är det kallt, burr, idag har vi sol men fortfarande kalla vindar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kärcher fönstertvätt är en bra hjälpmedel. Själv har jag varit runt till barnen och fönstertvättat och nu lånar de själva apparaten.
  Det ska vara skoj att arbeta
  Nisse

  SvaraRadera
 3. Ni har verkligen en jättefin utsikt från ert hus:) En Kärcher har vi också, vill inte vara utan den. Vi har även med den i husbilen:) Tar lätt bort om det blir lite fukt på framrutan. Internet strul kan man bli tokig av:)) Kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med sol! Vi har faktiskt kallt på nätterna i Frankrike också (bara några enstaka plusgrader). En kärcher fönstertvätt har vi i husbåten också.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Väldigt fin utsikt hos er, fönstertvätten använder jag i husbilen, tar bort kondens på framrutorna
  Skylten med öppettider var jätterolig.

  Ha de bra!
  Lars och Inger

  SvaraRadera
 6. Härligt med sjöutsikt. Den roliga skylten med öppettider är inte direkt tydlig, dom kunde lika gärna skriva att ibland är det öppet.

  SvaraRadera
 7. Ja, nattkylan håller i sig, men det är skönt att solen värmer :) Så bra att ni skaffat en sån där fönstertvätt... jag har tänkt det, men det har inte blivit av än.
  Kul skylt... såg en sån på en camping och har den på bild i arkivet någonstans :)
  Angående stenmurklor... var försiktig med dem... och framför allt ge dem inte till barnbarn och barnbarnsbarn. Livsmedelsverket avråder numer all användning av stenmurklor - själv slutade jag äta dem för säkert tjugo år sedan när jag fick veta hur gyromitrinet (stenmurklornas gift) omvandlas i magens sura miljö till något som kemiskt är ganska likt raketbränsle... de smakar liksom inte lika gott längre.

  SvaraRadera