fredag 17 april 2015

Aprilväder

Idag fick vi se något vi inte sett tidigare....en hel regnbåge. Ja fast den ser ju halv ut :) Från ena änden på sjön till nedslaget (kan man säga så?) vid flotten.
Min regnbåge blev lite blek men Anitas blev fin.


Ja visst är det aprilväder vi upplever nu. Ena minuten skiner solen och man får sådan lust att gå ut i trädgården och fixa lite med blommor och buskar, men innan man har hunnit få på sig skor och tröja ...så haglar eller snöar det. :)


På väg hem från Alingsås här om dagen, fick vi se ett lustigt molnsystem. Solen var på nedgång så den lyste upp regnmolnen så de blev alldeles svarta (syns ej på bilden)och det såg ut att regna. Bakom molnen var det klarblå himmel.


En stad i guld(sken) var det en eftermiddag. Tröttnar nog aldrig på den här utsikten :-)

6 kommentarer:

 1. JO
  nog är det april!

  Vi har haft häftiga hagelskurar med solsken i dag, samtidigt alltså!

  Kram

  SvaraRadera
 2. I förrgår stod vi parkerade i Gruissan i södra Frankrike och hade sommarväder med blå himmel, ingen vind och 25 grader i skuggan.
  Igår åkte vi vidare till ställplatsen i Palavas Les Flots 110 km norrut och där väntade ett väder kallare än en normal vårdag.
  Idag kom vi till Beaune i Bourgogne distriktet och här är det ljummet väder just nu och från i morgon ska det bli varmt och skönt i dessa trakter och faktiskt ända upp till Alsace, så dit rullar vi i morgon.
  PS. Fina bilder du tagit, som vanligt !
  Kramar från oss 2

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mitten på nästa vecka får vi både varmare och mer sol, men det dröjer kanske innan ni är på svensk mark igen :) Kör lugnt!

   Radera
 3. Ja visst är det Aprilväder allt och det växlar precis så som du skrev. Eran utsikt är verkligen fin och vilken regnbåge, vackert.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Första bilden var häftig och lyckad.

  SvaraRadera
 5. Superfina och dramatiska väderbilder! Mittenbilden var verkligen speciell!

  SvaraRadera