lördag 24 maj 2014

Många besök......


har vi haft de senaste veckorna. Som vanligt har Kanadagässen med sina ungar varit här. Nu är det tre familjer, som gärna håller till nere vid stranden. Tidigare har det varit två. Även ett par utan ungar simmar omkring i sjön.
Hanen håller koll under tiden honan och ungarna betar.


Trångt på "matbordet" är det med 6 vuxna och 15 ungar.


Lilla barnbarnet Stella, med övriga familjen, har också varit på besök. 


Och barnbarnsbarnet Roxy redan 7 månader, kom med mamma och hälsade på gammelmormor, tänk vad tiden går fort, särskilt när man kollar på de små. Lite fel ljus i bilden, men solen var så stark :)


Trevligt besök hade vi också av kompisarna. Och ett fantastiskt väder + 28 gr på dagen och senare vid midnatt + 18 gr. En riktigt härlig sommarkväll då man kunde sitta ute ända fram till 12-slaget och det den 23 Maj.


Ha det gott alla och njut av värmen och våren eller sommaren.... för nu har  dygnstemperaturen varit över 10 gr i minst 5 dygn och då ska det vara sommar enligt de här.

8 kommentarer:

 1. nu får vädret lugna sig så det finns någon värme kvar när vi kommer :) oj så stor Roxy har blivit......och söt!

  SvaraRadera
 2. Det är inte utan att man blir lite avis. Här är det inte alltför varmt, runt 18° och isvindar, på morgonen hela 6° och i centrala Portugal har det tom snöat! Och hit flyttade man bl.a för värmens skull :-)
  Ha det så gott och njut ordentligt

  SvaraRadera
 3. JA
  vilken härlig sommarhelg vi har haft!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad läckert att få ha gässen så nära. Dom e så fina:)) Men barnbarnen var finare:)) Jag längtar så till jag också får barnbarn...hoppas jag;). Visst har det varit somrigt o varmt nu...här i Stockholm, där vi är i alla fall. Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 5. barnbarnsbarn har vi inga än. Sedan vi kom hem har vi varit mycket tillsammans med barn och barnbarn.
  Han nu en fin sommar
  Mv
  Nils.Åke
  http://husbilochresor.com/

  SvaraRadera
 6. Roligt när det kommer besök och även om gässen är fina tror jag jag föredrar lite mera mänsklig samvaro ;)

  SvaraRadera
 7. Trevliga besök ni haft av lilla söta Roxy. Kanadagässens ungar var ulliga och fina men jag är rädd för de stora gässen. Dom håller ibland till på golfbanan och då är dom inte att leka med när dom fräser!
  Vi har förresten bokat tid för golf på Ulricehamns golfbana på onsdag morgon. Därefter möter vi upp VardagsGlitter på ställplatsen, om allt går som vi tänkt hihihi Hoppas ni kan hålla det fina vädret kvar tills dess.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Trevliga besök har ni haft av söta småttingar. Vad det gäller Kanadagäss är jag rädd för de stora gässen. Dom håller ibland till på golfbanan och är inte att leka med när dom fräser! Vi har förresten bokat en golftid på Ulricehamns golfbana på onsdag morgon och därefter är tanken att vi ska möta VardagsGlitter på ställplatsen i stan hihihi Hoppas att det fina vädret håller i sig och det vore roligt om ni har möjlighet att komma förbi?
  Kram

  SvaraRadera