lördag 2 juli 2011

Sommar-nöje

Förra året sa jag att "nästa år ska vi stanna hemma" inte ut och åka för mycket. Fram till nu har vi varit ute med husbilen 3 gånger, det blir i snitt 1 gång per månad. Det är svårt att stanna hemma när man som vi varit ute och rest i ett halvt år dessutom så trivs vi så bra i husbilen och det är vi inte ensamma om.
Nu har det varit ett fantastiskt väder i flera dagar igen, soligt och varmt ....ja nästan lite för varmt i mitt tycke, jag skulle nog aldrig kunna bo där det är 35 till 40 grader varmt, men kanske man vänjer sig. Sjön låg nästan spegelblank i går och varmt i vattnet var det också, vi har badat flera gånger om dagen, inte alla som har den turen att bo vid en sjö.

Ingemar vet att efter midsommar brukar abborren nappa bra.


Det blev några stycken som hamnade i stekpannan och nu ska njutas.Idag var det inte lika varmt i vattnet som igår endast +17°  Vi fortsätter jobba med stenmuren och trädgården.

2 kommentarer:

  1. Vi har väldigt svårt att hålla oss ifrån husbilen... Den här helgen är vi iofs hemma, men nästa helg åker vi istället iväg och då blir det sex veckor i bilen...
    Ser fantastiskt gott ut med abborren!

    SvaraRadera
  2. Ser väldigt gott ut med abborre. Dessutom när man vet att den är alldeles färsk! Ha dé!

    SvaraRadera