lördag 23 juli 2011

Italien är nästa mål.

Oj vilket kvalmigt och varmt väder det var idag, känns nästan som om man vore långt söder ut. Jag passade  på att stanna i källaren, där var det svalt och skönt. Vad jag gjorde där? Jo nu har jag börjat tömma det yttre förrådet för att vi ska kunna måla om även där. En vända till sophålan har jag gjort och minst en till blir det. Nu åker alla gamla madrasser, tapetrullar, gamla skor, tält och sovsäckar (urgamla) ja allt som vi inte kommer att behöva mer, upp till sophålan. Tänk så mycket plats det ska bli.

En tur till bokhandeln blev det igår, för inköp av en reseguide-bok om Italien. Tidigare har vi Tyskland, Spanien och Porugal, och i år kommer resan att gå mot Italien. Hoppas den är lika bra som de andra böckerna har varit. Tiden går fort och det är bara två och en halv månad kvar tills vi drar på nästa vinterresa.

5 kommentarer:

 1. javisst ja, ni är ju pensionärer nu och det är stressigare än resten av livet för man ska ju hinna med så mycket nu när timglas-sanden rinner fort.

  SvaraRadera
 2. Vår favorit får nog fortfarande Spanien stå för, en av fördelarna är att det är mycket billigare. Vi styr nog kosan dit om cirka 2 månader.

  SvaraRadera
 3. Anita det vet du väl att allt tar mycket längre tid när man blivit pensionär :-) kan det bero på att vi tar rast oftare och längre:D

  SvaraRadera
 4. Anders och Birgitta vi gillade också Spanien (för det var billigt)men vi vill se lite mer av de länder vi inte hunnit med tidigare. Och kanske fortsätter vi sedan mot Spanien.

  SvaraRadera
 5. Roligt att ni planerar för Italien! Vi tycker att Italien har både för och nackdelar. Positivt med god mat, gott vin, vackra landskap och vackra byggnader. Däremot lite dyrt och så är det svårt ibland att trängas med en stor husbil bland små italienska bilar som har vääldigt bråttom och måste fram först... ;)

  SvaraRadera