fredag 29 juli 2011

Laster

Jag skrev tidigare att jag skulle skriva om mina laster, det är ju något som alla har. En del snusar, andra röker, vissa sitter ofta vid datorn (en av mina laster) några gillar smink andra handväskor ja man kan räkna upp massor av olika laster. En av mina är att köpa skor och dessutom spara dem, även om jag inte kan ha dem längre.

Jag har t ex mina skor från vårt bröllop kvar. Det är 31 år sedan.


Förr var det bara höga klackar som gällde, idag kan jag inte balansera på dessa, och jag har inte mage att slänga dem heller. Det här är bara några av alla skor jag samlat på mig med åren.När vi var i Dubai kunde jag naturligtvis inte avhålla mig från att köpa skor även där, det var ju så billigt. (OBS! Inga styltor här.)Ibland är skorna inte använda, jag har väl inte hittat rätt tillfälle att ha dem.
Nu hör till saken att jag aldrig köper några dyra skor, priset måste vara det rätta.


De två senaste tillskotten på skohyllan är dessa. Inga höga klackar bara gångvänliga.


Törs inte visa min skohylla men där behöver rensas.....svårt :( då jag ju är en liten ekorre :)

3 kommentarer:

 1. Visst har vi våra laster. Min är att samla på örhängen. Det blir mitt minne från olika platser. De tar ju som tur är inte så stor plats och de flesta använder jag. En del är för stora och tunga, som jag bara kan ha några timmar en kväll, men ..... Njut av dina skor, även om du bra tittar på dem på skohyllan. Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Roligt höra att det är fler som har sådana laster som jag..........jag kan heller inte slänga gamla eller nya skor.....mina är magasinerade till det rätta tillfället om det nånsin kommer.........

  Ulla

  SvaraRadera
 3. Vilka häftiga skor och va kul att du har sparat dem! När jag var yngre hade jag skor med höga klackar för det mesta. Nu kan jag inte gå i högklackat alls utan att få jätteont i fötterna.

  SvaraRadera