fredag 25 januari 2019

Förberedelser

Nu börjar det närma sig för World Cup här i Ulricehamn.... för andra gången. Första gången 2017 fick arrangörerna väldigt mycket beröm för hur de skött det hela och nu får vi hoppas det blir lika bra i år igen. Än så länge är läktarna tomma, men på lördag ska de fyllas.


Ingemar har köpt biljetter till båda dagarna, för sig, Tomas, Frank och kompisen Torgny. Jag och Ulla kollar via TV.  
Carin (Tomas fru och vår svärdotter) ska hjälpa till båda dagarna 7-17 det blir nog tuffa dagar för henne och med mycket folk. Jackor, mössa och handskar ingår i uppdraget.Lång dag blir det även för publiken. För ska de få bra platser, så måste de vara på plats tidigt. Ingemar räknar med att vara där när insläppet öppnar 8.00 tävlingen startar 12.00.
 Lång dag = en stol behövs 😁....här testar han stolen med ryggsäck. 


Enligt väderprognosen så ska vi slippa nederbörd på lördagen, men på söndagen kan man räkna med snöfall. 

Lite puder har vi fått och kallt har det varit på natten ca -6 vilket gör att sjön har frusit till. Så pass mycket att en fiskare vågade sig ut och prova fiskelyckan....om det blev något ?....Vet ej. 😃Min förkylning har börjat ge sig och jag har vågat/orkat gå en promenad. Gick förbi Prångens Camping. Numera är det inte bara husvagnar som vintercampar, jag såg ett flertal husbilar i olika storlekar också.I går torsdag var det stor invigning på torget, med stor scen och storbildsskärm så alla kunde se. Ingemar, Tomas och Carin var där, jag stannade hemma och var barnvakt. Vi brukar ju inte vara hemma så lång tid under vintern, därför måste vi nu gå igenom våra garderober för att se om Ingemar har ordentliga vinterkläder som t ex termobyxor, jacka och varma handskar. Även om det bara ska bli ca -5 till -8 så kommer det bli många timmar i kylan.
Själv tänker jag ju inte följa med, så kläder är ju inget problem för mig. 😀
I morgon kommer det bli mycket trafik i vår lilla stad, så har någon tänkt åka hit till tävlingarna, så rekommenderar jag er till göra det i god tid.

Leende Sol Emoticon


2 kommentarer:

  1. Ni är duktiga i er lilla fina stad med att arrangera så stora arrangemang. (Matts testar)

    SvaraRadera
  2. Smart att ha med en sådan stol/ryggsäck. Ska man stå så länge behövs det.
    Kram

    SvaraRadera