söndag 6 december 2015

Vardagsbestyr innan resan hem.

I fredags tog gasolen slut. Och den här gången visade mätaren att den inte var helt tom, men Ingemar fick gå ut och koppla om, så vi kunde få någon frukost.
Senare på em for vi iväg mot Benalmadena och Torremolinos för att tanka gas.


Autovian går högt och man har fin utsikt över staden. Bra utsikt kan man också få om man tar linbanan upp till toppen. Här kan man också få se en Örnuppvisning.


Jag skulle gärna åka upp men Ingemar gillar inte sådana här luftkorgar, så det får vänta till en annan gång.


Många fina rondeller finns det och fantasin när det gäller utsmyckning är det inget fel på. Den här finns när man ska köra ner till Benalmadena från motorvägen.


Och den här står nere vid stranden och är ett bra riktmärke, när man ska åka upp till Fågelparken, antingen för att ta linbanan eller för att gå på marknaden.
Tidigare har man kunnat stå där vid marknaden på en parkering, men nu är det stopp där också.


Vi åkte istället till den parkering, som ligger norr om Fågelparken 
N36 35 41 W004 31 59 för att gå till Chinabutiken som ligger på en tvärgata ovanför. Det är för små platser för att parkera utanför butiken. Det blev inga shorts till Ingemar, men ett jumperset till mig :)


Nu var det dags att ställa in koordinaterna till den Repsolmack, som skulle ha gas till oss. Den hittade vi på N340 vid infarten till Torremolinos.


På vägen tillbaka till La Cala Mijas kollade vi upp några ställen att parkera på de flesta är det förbudsskyltar på numera.
Då fick vi också se hur den sista stormen i början på november hade tagit med sig all strand ut. Nu körde de och fyllde på för att bygga upp stranden igen. 
Nu börjar det närma sig för flygresan hem. Dags att tömma kyl och frys, som måste stängas av. Packat väskorna har vi gjort.... med en massa små julklappar. :)
Nu är det bara väntan, det ska bli så kul att få träffa alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn igen.

2 kommentarer:

  1. Stormen i november har verkligen satt sina spår lite överallt verkar det som.
    Önskar er en trevlig hemresa, när det blir dags.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi säger också trevlig hemresa samt nerresa igen. Även vår resa hem närmar sig.

    SvaraRadera