söndag 29 mars 2015

Ny dator och besök

Hej och hå! Nu är jag tillbaka i blogger.com igen. Det har varit lite jobbigt att inte ha en riktig dator att blogga på....visst är "paddan" bra när man bara ska in och surfa....men inte för att blogga på.
Igår blev det ett besök på Netonnet och tanken var att bara se hur datorerna ser ut i gångjärnen mm. Det blev som det brukar bli .....vi kom hem med en ny dator .....som jag nu ska försöka lära mig.

Vad blev det då? Jo en Lenodo U330p/U330 med SSD hårddisk. Jag vet att många tycker att jag skulle köpt en Mac, men det blir för mycket att lära om....och det orkar jag nog inte med. Den här har det mesta som tidigare, samt ett batteri på 10 timmar. Visserligen Windows 8,1 som inte ser ut som jag är van vid, men jag hoppas att jag vänjer mig.


Så det här blir första inlägget på min nya dator.

Nu har Mikael (bror) och alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn hälsat oss välkomna hem.Gammelmormor (jag) hade virkat en massa mössor och Lily valde ut den hon gillade.


Vi har även hunnit med ett besök hos det sist anlända barnbarnet.

Ute i slalombacken har snön nästan försvunnit och det märks att våren är på gång.


Och även solen tittade fram och det kändes välkomnande.


Det kliar allt lite i fingrarna på att få gå ut i trädgården och "städa" men först ska husbilen städas ur ordentligt. Ett sammandrag om vår resa ska jag också försöka få till. 
Känns ganska skönt att vara hemma igen. :)

6 kommentarer:

 1. Välkomna hem. Hoppas den nya datorn fungerar perfekt nu ;) Kan tänka mig att det kändes skönt att få komma hem också. Vi ses väl snart.? :) Kram

  SvaraRadera
 2. Välkomna hem, på riktigt, nu har ni träffat de nära och kära, vilket måste kännas riktigt mysigt. Visst hoppas vi att våren är här, trots att vi vaknade med snö på husbilens tak i morse.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Välkomna till svedala!

  Den fungerar säkert men Mac!!!!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vi har inte kommit så långt ännu, bara till Torrevieja....men snart träffas vi...tills dess....kram till er! Här är det sommar....26 gr....💕🙋

  SvaraRadera
 5. Inte kan man vara utan DATOR som bloggare.
  Ser att familjen blev glada när ni kom hem!
  Nisse

  SvaraRadera
 6. Grattis till nya datorn! Mycket krångel som du slipper genom att inte byta mellan PC och Mac, jag lovar!!!

  SvaraRadera