tisdag 18 februari 2014

Tillbaka i Spanien

Åter på spansk mark och nu var det dags att göra stortvätt, husbilen var fruktansvärt smutsig och massor av tvätt. Lördagen ägnades åt rengöring och påfyllning av kylskåpet. Vi fortsatte sedan mot Estepona och parkering på grusplanen. Att här har regnat en hel del kunde vi inte undgå att se. Stora vattenpölar, men vi hittade en torr fläck att stanna på.


Vi tog en promenad till marinan, som ligger alldeles intill. Ännu ligger många båtar i vattnet, här blir ju ingen is så då kan de ligga kvar i vattnet över vintern.
Fortsätter på söndagen mot Benalmadena och hoppas kunna hitta en plats att övernatta på.Vi hamnar till slut på parkeringen vid Fågelparken, där det redan stod ett femtontal bilar, som på kvällen utökades till ca 25. Polisen kom en sväng och kollade, men for igen och vi kunde sova lugnt.


På måndagen var det dags att kontakta Masmovil för start av mitt internet. Bankomaten fick ett besök likaså Chinabutiken, som ligger ovanför Fågelparken. Nästa stopp blev vid gasdepån i Nerja N36 44 52  W03 53 10 där vi bytte våra gasolflaskor. Vidare för tömning av toan och gråvatten på macken i Nerja N36 45 44 W03 53 18
Nu ställde vi in "Berit" på parkeringen i Salobrena N36 44 22 W03 35 50 och väl där så träffade vi på många av de svenskar vi lärt känna här nere under våra resor.


Blir här ett par dagar innan vi återvänder till Malaga. 
Vädret är mulet men sol väntas.

5 kommentarer:

 1. Vad trevligt det ser ut, både på ställplatsen och i marinan! Eftersom vi bor i en isfri marina (propellrar rör upp vattnet) ligger många båtar i året runt här också, även en del plastbåtar. Fast nu åker iofs små krossade isflak in i marinan och trycker mot båtarna, när det blåser utifrån.

  SvaraRadera
 2. Ja här är båtarna riktigt fastfrusna om de ligger kvar. Isen är fortfarande ca 30-35 cm tjock. Det skall bli isracing på sjön snart. Kramar

  SvaraRadera
 3. Välkomna åter till Spanien och Europa !

  Om ni har tid över på er väg hem mot Sverige, så vore det mycket trevligt att få träffa er här i Benidorm.
  Vi bor på El Raco Camping på tomt 158 och det finns i skrivande stund tomter lediga här även om det är tomter under träd som kanske inte är så attraktiva (det är väl just därför dom är lediga).

  Om ni har bråttom norrut och inte har tid att övernatta, så går det utmärkt bra att parkera i närheten av receptionen på campingen för några timmar.
  Hoppas vi ses och hör gärna av er nån dag innan ni kommer hit så att vi är hemma när ni kommer !

  Bosse och Gerd

  SvaraRadera
 4. Minnet är som det är...
  Vi glömde skriva att vi åker ner till Torrevieja med en hyrbil under tiden 4-7 mars för att hälsa på bekanta som har lägenhet där.
  Övrig tid befinner vi oss här i Benidorm och det fram till i slutet av mars.

  Bosse och Gerd

  SvaraRadera