onsdag 19 februari 2014

Sol och underhållning


Äntligen kom solen fram och värmde. Som på en given signal kom alla stolar och folk ut ur sina husbilar. Långbyxor och t-tröjor åkte av och shortsen på sedan njöt alla av solen. Fram kom också musikinstrumenten. Detta gäng svenskar lärde vi känna under vårt första år här nere, några nya ansikten har kommit till. På eftermiddagen underhölls vi av sång och musik.


Det är första gången vi sett så många husbilar på den här platsen. Tidigare har det varit runt 30-40 bilar, nu kunde vi räkna till mer än det dubbla.

I går kväll var Ingemar ner till stranden och fotade solnedgången.


Numera är borgen Castillo Arabe i Salobreña ordentligt upplyst. 2012 tog vi trapporna hit upp om det kan du läsa här. Idag klarar nog inte mina knän den långa trappan upp.


I morgon åker vi tillbaka mot Malaga, för på fredag får vi efterlängtat besök av sonen med fästmö.
Idag var det en stor sol och + 19 gr, som vi hoppas ska fortsätta veckan ut.

3 kommentarer:

  1. Härligt med sol! Och vilka fina bilder! Här har det snöat under natten...

    SvaraRadera
  2. Vi hade lyckan att uppleva den väldigt frånvarande solen i TVÅ hela dagar. Så kom vintern på återbesök i natt. Men nu vet jag att solen finns även om den varit väldigt frånvarande den här vintern. Ha det så skönt och njut!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bild på borgen som upplystes så det såg så vitt ut:) Läcker bild. Va trevligt det måste vara att lära känna varandra gängvis så där:) och sen att det kommer nya bekantskaper...mysigt. Förstår att sonen är efterlängtad...det skulle mina söner också vara om dom skulle komma dit jag är med husbilen. Oj oj så trevligt för er:-)) Kram

    SvaraRadera