onsdag 20 juli 2022

Bröllop nr2 och akuten

Så var hon då äntligen ordentligt gift, vårt fina barnbarn Sophie, med sin Natanael. Egentligen skulle bröllopet varit förra hösten och vi skulle ha varit med, men covid ställde till det. Vi åkte visserligen på vår planerade Italienresa med våra kompisar ändå. 

Den 2/7 var vi med på vigseln i Göteborgs rådhus. Några dagar senare drog de iväg ner till Toscana i Italien, där nästa vigsel med fest skulle vara.


 Tur vi inte åkte ner för där var det 39 gr. En ordentlig fest blev det med familjen och vännerna.

Sophie med pappa, mamma och bror.

Sen var det det här med trädgårdsarbete. Denna gången var det Tomas som hjälpte oss med att trimma av långgräset. Så glad att vi får hjälp av barnen nu när Ingemar är "handikappad".
 

På torsdagen dök Ulla och Torgny upp.


I vår myggnätsdörr hade tråden gått sönder. Vi fick hjälp att laga den. Som tur var hade Ingemar tråd hemma. Ett riktigt pilljobb, men som Torgny fixade galant, då han hade gjort detsamma på sin egen myggdörr.


Ett litet troll på besök bland mina vilda smultron. 😍


Sjukdom fortsätter hos oss. Ingemar har nu drabbats av förkylning och det är inte bra för hans luftrör och lungor. Om han inte kunde sova för sin onda höft, så är det nu lika illa med hans hosta. Vi har kollat och det är inte corona, men minst lika jobbigt för honom. Det slutade med ett besök på akuten i Borås och inläggning. Nu får han den vård han behöver och antibiotika.


Idag blir det varmt och i kväll måste jag vattna så inte mina blommor dör i värmen. Tur vi har bäckvatten, men elen kostar ju. 😕

6 kommentarer:

 1. Vi försökte laga vår dörr i FrankieBoy men det gick inte så bra, höll inte länge. Fick en ny på garantin så det blev bra till slut ändå. Er trädgård och utsikt är så härlig! Hoppas du hittar en sval plats i värmen och att Ingemar kryar på sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I vår bil fanns ingen myggnätsdörr, den har vi satt in själva. Ja vi har en stor trädgård som behöver mycket vatten. När det är så här varmt är jag mest i källaren, där är det svalt.

   Radera
 2. Nu hoppas vi verkligen Ingemar får bra vård och kryar på sig med både det ena och andra. Vilken otroligt fin trädgård och utsikt ni har men vi förstår att det är mycket jobb med vattning och annat i den här värmen!

  SvaraRadera
 3. Ingemar är på bättringsvägen, men får stanna på sjukhuset ett par dagar till. Vi trivs bra i vårt hus och med trädgården, men det märks att vi börjar bli till åren. Vattningen klarar jag av än så länge. 😅

  SvaraRadera
 4. Myggnätsdörr är ett pill göra har lagat min. Trevligt att Ingmar repade sig och kom på fötter igen

  SvaraRadera
 5. Roligt med bröllop och trist med sjukdom. Bra ändå att Ingemar är bra igen.

  SvaraRadera