tisdag 28 december 2021

Vinter och planer

 

Typiskt att man ska bli förkyld nu när det är så fint ute. Solen skiner och det är ca -5 alltså ett perfekt väder för utevistelse. 


Vi får glädja oss åt de konstverk som spindlarna ger oss. Nog för att vi visste att det fanns en massa spindelväv under taket, men att det var så mycket trodde jag inte. Nu med frosten så syns ju spindlarnas framfart desto mer.


Vissa trådar har blivit tyngda av frosten och börjat att släppa. De hänger som pärlkedjor, nog är det konstverk vi ser.

Träden står där frostiga mot den blå himlen.


 Enligt prognosen så blir det en varmare avslutning på 2021 och kanske så pass varmt att vi kan ta husbilen ut på en runda. Tyvärr så smälter nog den fina snön bort.Men visst ser husbilen frusen ut.


Nu funkar allt som det ska i husbilen och det är bara att packa in lite mat och kläder och ge sig iväg ut på de svenska vägarna.
Nu när vi går mot ljusare tider, blir längtan ut på resor stor och varför inte börja redan nu att planera för vår och sommarresor, för visst ska vi väl kunna resa i år.
Hur gör ni? Och har ni några drömresor att göra?

10 kommentarer:

 1. Vilket häftigt mönster efter spindelnätet. Ni har verkligen vackert med träden, förstår att du längtar ut. Visst vill man ut och åka men bilen blir så smutsig och då kommer latmasken in i bilden, då den behöver tvättas. Nej vi avvaktar med resandet.
  Ha ett fint NyÅr Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi blev som vanligt sjuka efter julhelgen. Har skickat in test och hoppas det är en vanlig influensa. Barnbaciller är farliga. Då är det kul att få se spindlarnas framfart och vackert väder var det ju. Önskar er också Ett riktigt Gott Nytt (husbils)År.

   Radera
 2. Även Herden står resklar med vinterdäcken på, fast han har +11 i sitt stall. Gott Nytt år till er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är vi nu sjuka så det blir en lugn Nyårsafton. Önskar er också ett Gott Nytt År!

   Radera
 3. När vi varit ute med personbilen i det underbara vintervädret och möter husbilar blir vi så sugna, men Laikan får stanna i vinteridet tills våren är i antågande. Nu smider vi planer för kommande resor för visst hoppas vi att covidsmittans spridning avtar när det nalkas vår och sommar….

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tur man kan planera och drömma sig bort, särskilt nu när man har blivit sjuk. Gott Nytt År önskar vi er!

   Radera
 4. Vilka vackra bilder! Krya på dig/er!! Önskar god fortsättning och Gott Nytt år!

  SvaraRadera
 5. Vi hade planer och bilen uppvärmd MEN blev sjuka. Nu stannar vi hemma Ny År

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sjuk efter julen blev jag också. Nu väntar vi svar på testerna. Så även här blir vi själva över Ny År.

   Radera