måndag 21 juli 2014

Morgondopp och vidare mot kusten.


Morgonen kom med sol och värme och vi gick alla ner till badplatsen för att känna på vattnet.Vattentemperaturen  ca 22 gr, då blir det ett dopp!


Sedan bar det iväg igen mot Urshult och vidare mot Lönsboda, på vägen möter vi flera olika motorcyklar med släp.


Trehjulingar på utflykt.


När vi stannar för en fika fick Ingemar syn på den här vackra fjärilen, som antagligen fått sig en smäll från någon bil, eftersom den låg på asfalten.


Fortsätter mot kusten, kossorna såg trötta ut i värmen.


Vi kör mot Markaryd och hamnar så småningom i Halmstad. Kör sedan kustvägen upp mot Falkenberg men hittar ingenstans att parkera för natten. Vi väljer att istället köra in mot landet igen och det blir väg 150 någon mil för att sedan ta av mot Sjönevad. Där i korsningen får vi syn på massor av husbilar och husvagnar.....kan det vara en ställplats??


Vi stannar och kollar om där finns plats för oss.....jo då, plats finns och det var Dragspelsstämman, som boat in sig på Sjönevads Gård. Vi blir anvisade var vi får stå och det kostar 150 kr/dygn med tillgång till toaletter, dusch och tömningsmöjligheter, samt en badplats på gångavstånd.
Under tiden har vi fått kontakt med våra andra kompisar och de ansluter strax efter oss.


Vi blev sittande ute mellan husbilarna på kvällen, fick musikunderhållning från flera håll. Längre fram fick vi flytta in i vår husbil pga knott och nattkyla.
Kvällen blev sen, men vad gör väl det när man har trevligt sällskap :)

3 kommentarer:

 1. Jag tror inte det finns en bättre start på dagen än ett morgondopp nu när det är så fantastiskt väder. Och att avsluta en dag med goda vänner, ja då är det suveränt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att hamna på dragspelsstämma, jag tycker det är härlig musik det är så medryckande med dragspel, min morbror spelade.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det oplanerade är ofta bäst! Så mysigt med dragspelsstämma! Elisabeth

  SvaraRadera