söndag 6 juli 2014

Liten helgtripp

Sommaren är den tid vi träffar delar av släkten, som bor lite längre bort och som vi inte träffar så ofta. Ingemar har tre syskon, en bor i Lomma, en i Råå och en i Lindome, vi försöker träffas allihop en gång under sommaren. I år var det hos en av systrarna, som träffen skulle vara. Husbilen städades ur och vi ställde in GPSen på Lindome. Efter motorvägen tog vi av mot Härryda och nu blev det en mindre och krokig väg, men så rolig att åka.


Framme i Lindome bytte vi husbilen mot systerns personbil och fortsatte mot Tjolöholms slott, som var målet där vi skulle träffa de andra syskonen med respektive.


Kramkalas blir det när vi ses.


Sedan bar det iväg ner mot stranden, där vi skulle äta den medhavda lunchen.


Vi har verkligen tur med vädret +25gr och som tur var lite molnigt. Den "kinesiska sommarmaten" med räkor och glasnudlar smakade underbart. (måste fråga efter receptet)


Tillbaka i systerns hem blev det kaffe med goda kakor. (Får nog kolla vågen efter den här helgen)


Lite lyxigt blev det med ett dopp i poolens 22 gradiga vatten, tyvärr så hade jag glömt Ingemars badbyxor hemma, så han fick bara titta på :)


Efter badet lite umgänge på poolkanten innan middagen serverades.


Sommartårta med sommarbär till efterrätt.....mums!  Kvällen var varm och vi kunde sitta ute tills myggen jagade in oss. Det blev sent innan vi alla gick till sängs.


Frukostbuffé som på ett hotell......och vi äter och njuter. Så skönt det är att bli uppassad så här :)
Vi tackar för trevlig samvaro med syskon och deras respektive, och åker hemåt igen. 


En kort men intensiv och trevlig helgtripp.


Nu är vi hemma och det första som väntade var rensning av rabatterna.
Först regn och sedan värmen.....klart ogräset trivs :) 3 kommentarer:

 1. God mat i glada vänners lag i den varma sommarkvällen!
  Kan det bli bättre?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Kunde inte Ingemar har lånat ett par "kallingar" att bada i. Tycker synd om Ingemar som inte fick bada. Trevligt såg ni ut att ha.......undrar när vi skall hinna träffas? Kram så länge.........

  SvaraRadera
 3. Du glömde hans badbyxor? Nu låter du som mamma som när dom hade packat klart bilen och började rulla frågade pappa......du har väl pipan med dig......åh f.....n, den glömde jag. Och det var det enda han behövde komma ihåg för resten packade ju mamma :)

  SvaraRadera