fredag 20 september 2013

Nya lampor till husbilen

På Elmiamässan hittade jag den led-sockel och lampa som jag skulle ha till en lampa, som jag hade köpt i Spanien. Jag tyckte om själva lampan, men den var alldeles för stark i husbilen och dessutom drog den ström, så en ledlampa var behövlig. Nu är den monterad och klar och med en ciggplugg i ena ändan som passar i det uttag vi har i köket.


Vid ett besök i Ullared  hittade jag den här, det är ingen ledlampa men drar nog inte så mycket ström, passar bra till jul, men även annars tycker jag. 


Det gäller att lamporna inte drar för mycket ström, men lite mysbelysning vill man ju ha. Söder ut mörknar det tidigt på kvällen, kanske inte lika tidigt som här hemma i mellan Sverige.
Idag har vi tillbringat dagen med trädgårdsarbete, blommor som flyttats och planterats om, samt klippning av buskar och träd. Bäst att passa på när vädret var helt underbart, med sol och lagom värme. Snart ska lökarna ner i jorden också. 
Många har redan gett sig av ner mot Syd Europa och fler står i startgroparna för att för första gången övervintra i söder. Vi önskar dem lycka till och kanske ses vi söder ut.


3 kommentarer:

 1. Visst är det bra när man kan få ordning på lampor man vill ha i husbilen. Att det drar lite ström är ju viktigt. Fina lampor du hittat.
  Mörkt är det runt omkring när jag nu sitter ute under markisen och skriver +19gr. Ljuvligt, man får passa på så länge man kan snart måste vi passera alperna och sedan är det vinter eller nästan hihihi
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det skulle vara trevligt om våra vägar korsade!

  Lev väl!

  SvaraRadera
 3. Mysbelysning kan man aldrig få för mycket av :) Kram

  SvaraRadera