tisdag 13 augusti 2013

Uppröjning och gallbesvär.


 Ett bröllop för med sig en massa planering både vad gäller mat och dryck, plats att vara på, fotografering och framför allt är man väldigt beroende av vädret. Nu har vi landat i vardagen igen. Tältet är rivet och bortfraktat, trädgården är uppstädad, huset damsuget och resterna av smörgåstårtorna uppätna....och vi hade i alla fall tur med vädret. J

Inget blir som man tänkt sig. I går eftermiddag började min syster (fotografen) att känna sig dålig och lade sig tidigt att sova. Vid 02.30 väckte hon oss, hon hade sådana smärtor från mellangärdet och ut i ryggen att vi kontaktade sjukvården. Ring 112 blev svaret, ambulans med personal kom och kollade EKG, nej hjärtat var det inte, men kanske gallsten. De tog henne med sig till Borås lasarett. L


Vi passade på att ta någon timmes sömn. Vid 05.30 ringde hon och ville bli hämtad. Vi for hem med smärtstillande tabletter och en remiss, för ultraljud av gallan, är skickad (hoppas vi). Ytterligare några timmars sömn, sedan har det blivit en slappardag framför datorn i en regntung dag. 
Syster Anita har jobbat med foton från bröllopet och de kan ni se här.
Hon är en duktig fotograf min syster här är hennes hemsida och priser.
Än är inte smärtorna helt borta och de planeringar hon gjort för vistelsen här hemma får kanske göras om men nu tar vi en dag i taget. 

Idag har vi haft rena höstvädret här, nu hoppas vi det vänder.....jag längtar efter lite mer sommarvärme, även om regnet var bra för svampen och marken.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi ska in med husbilen till Bossings, gissa om vi håller tummarna för att de ska få till elen.
Sedan är det förhoppningsvis bara 9 veckor tills vi vänder nosen på husbilen söder ut....mot värmen igen. J


PS. Om någon är intresserad av att bli fotograferad under Anitas vistelse här i Sverige är det bara att höra av sig tele.nr finns på hennes prislista.

4 kommentarer:

 1. Mycket jobb både före och efter det fina bröllopet... måste kännas bra att allt gick efter planerna. Tråkigt med din syster, det blir ju extra dramatiskt vid den tidpunkten på dygnet... hoppas hon får komma på ultraljudsundersökning snabbt nu så ni får besked.
  Tittat på bröllopsbilder och på hennes hemsida - hon är verkligen en duktig fotograf :)
  Ha det fortsatt gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj... hoppas din syster kryar på sig!

  SvaraRadera
 3. Skönt att ni är pensionärer och har tid att ta hand om allt, som händer runt omkring. Kram.

  SvaraRadera
 4. Vi får önska en snar bättring, framförallt för din syster men också för husbilen! Din syster är en mycket duktig fotograf, fina bilder. Tänk att det bara är nio veckor till er avresa! Kram, 3M

  SvaraRadera