fredag 16 juni 2017

Bloggvänner på besök

Varmt har det varit i några dagar och det innebär en hel del trädgårdsarbete. Ingemar är ute på sina cykelrundor och då har han kameran med. Här har han åkt förbi en otroligt vacker ormbunkspark. Tur han fotar lite så jag också får se 😁


Vilket håll han än cyklar åt så finns det vackra blommor. Den stora Vallmon lyser så fint tillsammans med blåklinten. En gång hade även jag Jättevallmon, men den försvann på något konstigt vis 😟   Tills det är dags att plantera nytt, får jag njuta av det som Ingemar hittar på sina cykelturer. 


Nu har vi haft ett par sköna sommardagar med njutbara kvällar. Passade på att bjuda hem kompisarna en kväll.


Vädret var så gott att vi kunde sitta ute och njuta av månens uppgång  på himlen och det gäller att hinna med för den går fort. Den lyste så starkt så det blev en fin "månbrygga" över till oss.


Kanadagässens ungar har växt till sig och kommer nu tillsammans med ett stort antal släktingar och besöker oss. Vi är inte så glada över deras besök, eftersom de lämnar så mycket dynga kvar. Men de är fina att se på.


Desto gladare blev vi när Yvonne och Jacob med bloggen JoY tillsammans meddelade att de var på väg hit. Vi lärde känna varandra genom vårat bloggande och har träffats några gånger.  Så himla kul att bloggvännerna kommer på besök och vi har ju plats för en övernattande husbil, här på gatan.


Nu åkte grillen fram, mat skulle vi ju alla ha, och vi kunde njuta av  värmen både från sol och grill.


När solen gick ner flyttade vi oss till balkongen och infravärmen. Samtalen var många både vad gäller husbilar och äventyrsresor. Tänk så mycket man har att prata om, när man har husbil 😀
Tyvärr fick vi inte njuta av någon måne, eftersom det var mulet, men det var vackert ändå när sjön började lägga sig och hela stan speglade sig i vattnet.


 Det blev lite inspektion av varandras husbilar innan de på morgonen fortsatte mot Borås och Knalleland.
Nu har Ingemar monterat dit en ny TV antenn så snart kan vi se TV i husbilen igen. 

7 kommentarer:

 1. Haha det visste jag redan att dom funderade på att hälsa på er😂 Så roligt att ni kunde träffas o prata resor o husbilsliv. För det är ett härligt liv. Kram till er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en överraskning som vi gillade 😀

   Radera
 2. Många Tack för er gästfrihet och bra ställplats. Visst är det så att samtalen rullar på utan uppehåll😄😄😄
  Kram till er från oss som nu har hamnat på "baksidan" där det blåser och lite regnskurar.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 3. Ja de behövde lämna "snön", komma ut i gröngräset och ni fick trevligt tillsammans.

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att man träffar så mycket folk genom bloggen! Både här på nätet och även irl. Det är helt fantastiskt :-)

  Vilken vacker måne där! Synd att den gick och gömde sig sen...

  Ha en fin söndagskväll!

  SvaraRadera