fredag 26 januari 2018

Snabb leverans

I går kom den....vår nya gasolgrill. Den har både grillsida och en platta att koka potatisen på. Bra storlek när det gäller att packa och väger 5 kg. Lite större än jag hade väntat mig, men den kommer säkert att funka bra. Det är inte alla länder som tillåter kolgrillar..... i alla fall inte på sommaren.


Idag har jag rensat lite här på bloggens högra sidan, bland alla ställplatser och campingsidor. Ibland blir det lite för många, men nu tror jag de bästa finns kvar. Vi använder oss oftast av Campercontact europa där både ställplatser och campingar har bra info.

Igår var vi till sonen Peter med ved. Det har ju varit några kalla dagar och då går det åt lite i kaminen och de har bara elvärme. Passade på att gosa lite med barnbarnen. Så här glad blev lille Toddy när farfar busade med honom.


Jag fortsätter läsa på om Korsika och Sardinien i hopp om att hitta intressanta sevärdheter. Badstränder lär det finnas gott om, men det har nog inte hunnit bli så varmt i vattnet så vi badar, åtminstone inte i Mars. 😏
Däremot tror jag naturen kommer att bjuda på många fina vyer och utsikter. 11 kommentarer:

 1. Kan vara ett tips för oss också.
  Nu får vi se var det bär hän!

  SvaraRadera
 2. Grillen ser nätt ut men går den på typ Claes Olssons småtuber eller ska den kopplas på stora glasflaskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den går på stor flaska inga små tuber. Den är större än våra gamla campingkök 60 cm lång.

   Radera
 3. Låter härligt med Korsika och Sardinien. Där har vi inte varit, så då följer vi extra noga. Gasolgrill är perfekt att ha!

  SvaraRadera
 4. Klokt med möjlighet för att kunna steka och koka. Själva är vi överförtjusta i vår Cobbgrill med briketter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har en Cobbgrill med briketter men den är så bökig att diska i husbilen och ta plats då den är rund. Nu hoppas vi på den här nya, den verkar lätt att rengöra.

   Radera
 5. Bra med gasolgrillen och precis som du skriver, det är många campingar som har förbud med kol. Det ska vara enkelt att grilla vilket det är med gasolen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Bra val, Korsika och Sardinen......kanske vi kan ses på hemvägen.....vi som köpt kolgrill. Där ser man vad olika man tycker........Kram!

  SvaraRadera
 7. Kul ni är nöjda med nya inköpet. Vi kör bara gasolgrill också det är bäst i alla lägen 😄

  SvaraRadera
 8. Roligt med planering, vi har bara kolgrill, men skulle behöva en gasolgrill

  SvaraRadera
 9. Vilken glad liten Toddy :-)

  Gasolgrillen såg himla bra ut! Jag minns dock när vi campade utanför Aten så fick vi inte ens använda gasolspisen. Dom ville väl slå ett slag för restaurangen på campingen ;-)

  Jag som alltid glömmer bort årtal och datum när vi var på olika ställen minns precis när vi var och campade på Korsika. En av dagarna var 11:e september 2001... Sånt glömmer man inte.

  SvaraRadera