söndag 7 maj 2017

Att vända

Min förkylning har nu börjat att vända så smått och jag börjar få lite mer ork. Något som också har vänt är ju vädret....tyvärr. Jag hade gärna haft lite mer av sol och värme nu, men vädret kan man ju tyvärr inte göra något åt.


Ingemar har fortsatt att leta orsaken till vårt vattenproblem  i husbilens dusch. Han har plockat ut hela duschen för säkert femte gången, skruvat ihop alla rör med slangklämmor men....fortfarande sipprade det vatten från någonstans. Så äntligen vände det och han fick syn på varifrån det kom. I kanten av slangklämman på det blå röret, kom en knappt för ögat synlig stråle. Först när han lyste med ficklampan såg han den och hålet var mikroskopiskt litet.


Nu är de blå slangarna utbytta och slangklämmorna åtdragna och nu är det äntligen torrt.


Snart kan vi åka ut i på landsvägarna igen och njuta av den annalkande våren, för nu är den på gång ordentligt. Det grönskar i träden och det har gått fort sista veckan. Tyvärr har jag inte kunnat njuta av den värme vi fick, men jag hoppas den vänder tillbaka snart.
Nu ska jag plocka in mina tomatplantor så de inte fryser bort och lägga en filt över pelargonerna. 
Ha de gott!!
7 kommentarer:

 1. Så skönt att ni har hittat läckan. Fortsätt att krya på dej!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att ni hittat felet. Ett tips bara! Kör med en luftavfuktare i veckor, det kommer att behövas och fukttesta igen sedan. Bara några dl vatten skall ställa till mycket.

  SvaraRadera
 3. Skönt att ni hittat felet! Just vatten är ju sååå svårt! Felet kan sitta var som helst och vara hur litet som helst ...

  SvaraRadera
 4. Visst är det tungt med förkylningar, jag är inte helt frisk heller ännu...när astman dessutom slår till rejält. Men vilken tur att du har en envis make som inte ger sig, skönt för er att äntligen veta vart det läcker. Krya på dej du också. Kram

  SvaraRadera
 5. Äntligen säger jag, att ni har hittat läckan. Ingemar har gjort ett bra jobb och haft tålamodet att leta, fast det måste man göra för att hitta felet. Bra jobbat.
  Skönt att du börjar bli bättre. Nu har jag blivit däckad i förkylning, trist.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Plockat ut duschen fem gånger låter väldigt avancerat. Det skulle jag aldrig våga ge mig på. Så skönt att läckan hittades tills slut.

  SvaraRadera
 7. Bra jobbat - och skönt att ni hittat läckan och fixat den!

  SvaraRadera