torsdag 3 november 2011

Äntligen ett internet och vi åker mot Blanes

Det var nog det lugnaste stället jag sovit på, inte en bil som störde nattsömnen, vilket gjorde att vi sov till kl 9.00  Efter sedvanlig frukost åkte vi mot Girona. Vi ville ha tag på ett internet så vi kunde kolla våra konton och mail. Men var hitta en sådan butik? Vår Berit hade inga förslag att komma med. Vid ett stopp ljus fick kompisarna kontakt med en lastbilschaufför, som dessutom kunde lite engelska, han förklarade var det fanns ett större varuhus där det skulle finnas en Vodafonebutik. (Ser ni hur han gestkulerar för att förklara vart vi ska?)


Vi körde på hans anvisningar och äntligen hittade vi det, ett jättestort affärscentrum  N 41 57 56.4 E 002 46 50,6 med alla möjliga affärer i. Så nu har vi äntligen ett internet och det har gått ner i pris till 40€ för 1 månad och 2 Gb förra året betalade vi 50€ för 1 mån och 1 Gb, nån gång ska man ju få bli glad.

Även här finns det statyer, och får man rött i stoppljusen så åker kameran fram.


Sen drog vi mot Blanes ställplats som är gratis men ingen service i form av tömn, mm. N 4140 08,7 E 002 47 06,7 Den här rondellen missade vi förra året.



Om ni vill läsa hur resan varit förra veckan får ni scrolla ner, för nu ligger den inne. Vädret har idag varit mulet med någon regnskur +22 gr de har lovat sämre väder så vi stannar här ett tag.
Ha det gott alla var ni än befinner er.

1 kommentar:

  1. Vackra rondeller är det bästa med dom. Forts trevlig resa!

    SvaraRadera